Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak bede w ciazy chyba z domu nie wyjde zeby nie urazic estetyki chamidel z kafe

Polecane posty

Gość gość

jak bede w ciazy chyba z domu nie wyjde zeby nie urazic estetyki chamidel z kafe

Gość gość
Ja jestem w 7 miesiącu i na szczęście z takim chamstwem jak tu w normalnym życiu na co dzień się nie spotkałam. A mieszkam w Warszawie i niby same chamy tu mieszkaja według kafe...

Gość gość
Bo moze sie nie rozkraczasz w miejscach publicznych :)

Gość gość
dzisiaj im przeszkadza rozkraczanie jutro im bedzie przeszkadzalo: -stanie -chodzenie -obnoszenie sie z brzuchem:D bo przeciez mozna go w domu zostawic -oddychanie

Gość gość
Haahahahaa ale chodze jak pokraka bo mam skurcze przedwczesne i bóle pleców straszne ;) Ale całe szczęście że siedze normalnie i nie muszę się martwić o psychikę innych kobiet by nie miały urazu patrząc na mnie hahaha

Gość gość
ale chodzenie jak pokraka tez im przeszkadza juz bo ulica to przeciez jak rewia mody trzeba jak modelka wygladac i tak sie ruszac:D

Gość gość
A to przepraszam do porodu nie wyjde już z domu z obawy o ich dobre samopoczucie. Hahahahhahqhha

Gość gość
Dokladnie tak! Macie sie nie rozkraczac i k***a nie bujac na boki jak p********e kaczki!

Gość gość
i nie mysl nawet o karmieniu piersia:D zwlaszcza w galeriach jedynie w gre wchodzi super fashon modne estetyczne mleko modyfikowane:) takie trendi ale pamietaj o nie jezdzeniu wozkiem nigdzie, bo przechodzace obok chamidlo z kafe może poczuć sie zepchniete lekko z chodnika;)

Gość gość
gość dziś bo co?????????? jak bede siedziala rozkroczona to co mi zrobisz?

Gość gość
Poprawiłyscie mi humor po czytaniu tych bzdet na kafe, dobrze że normalne kobiety też istnieją ;) No niestety kamic piersią będę o ile będę mogła i siedzieć w domu też nie będę więc te z kafe za dwa miesiące już w ogóle wpadna w depresję jak kobiety z dziećmi zaczna częściej wychodzić i na dłużej dzięki ładnej pogodzie.

Gość gość
Jednak musiala się jakas debilka wtrącić...

Gość gość
Jebne ci w ryj i kopne w ten kolyszacy zad !

Gość gość
to sie znajdziesz w fakty tv;) za pobicie cieżarnej rowniez beda z tego konsekwencje prawne twoja słodka buzia ze zdjecia z monitoringu bedzie krązyć po calym necie:) twoja mamcia i tatko beda na pewno dumni acha odszkodowanie też będzie niemałe:)

Gość gość
I jeszcze z tego co czytałam będąc w pierwszej ciąży nie można chodzić w tunice ciążowej i getrach, bo to wiocha i wielki wstyd, nie jest to modne. Koniecznie o tym pamiętajcie. I żeby wam do głowy nie przyszło upomnić się o pierwszeństwo w kolejce w markecie przy kasie z pierwszeństwem dla ciężarnych. Lepiej paść trupem, ale pozwolić zapłacić w pierwszej kolejnośc***anu w kwiecie wieku. I, o zgrozo, NIGDY nie spojrzeć brzydko na siedzącą osobę w autobusie, nawet jeżeli jedziecie przez całe miasto na wizytę do ginekologa w zagrożonej ciąży. To wszystko jest obrazą Wielkiegi Majestatu z kaffe.

Gość gość
Ale satysfakcja z zasadzenia cikopa wszystko to rekompensuje :)

Gość gość
Nie zapominajcie, że musicie mieć wymalowane mordki. Kobieta bez makeupu jest niezadbana i straszy swoją mordką

Gość gość
gość dziś hahah zrekompensuje wieloletnia pogarde sasiadow bo to bedzie traktowane jak napaść na dziecko:D i placenie oszkodowania:D pokazanie gęby w tv no na pewno:D

Gość gość
Jak jestes w zagrozonej ciazy to niech cie twoj byczek rozplodowy wozi a nie telepiesz sie przez cale miasto sama autobusem

Gość gość
http://wyborcza.pl/1,87648,19626182,pluja-na-dziewczyne-ktora-za-pieniadze-plula-na-groby-niekonczaca.html tu masz przyklad takiej madrej:) rok temu pluła na groby, dzisiaj ludzie plują na nia a atakowanie dziecka jak myslisz jak bedzie potraktowane? bo ludzie słyszac ciezarna słysza niewinne dziecko!

Gość gość
Nie mam sasiadow na odszkodowanie mnie stac a kopnac kaczke w d**e to sama przyjemnosc

Gość gość
gość dziś A twoj byczek cie wozil jak bylas w ciazy?

Gość gość
Do gościa z 17.51 - oj, jak ty mało wiesz o życiu... I żeby nie było, nie mam potrzeby jeździć kpmunikacją miejską, ale wystarczy odrobina zrozumienia dla drugiego człowieka.

Gość gość
Ja nie mam byczka tylko ogiera i to nie do zapladniania tylko do super bzykania

Gość gość
dziękujemy autorko, życie jesy wystarczającą stresujące na co dzień. oby inne braly przyklad

Gość gość
autorko nie wychodz ! a jak juz musisz to kanalami

Gość gość
ja pier/d/ole problem z doopy

Gość gość
Pewnie, ze z doopy, ale to ciążowata założyła więc wybacz jej. Hormony walą na łeb

Gość gość
O boże.... To ja tez nie bede wychodzić z domu, jak zazdrośnice, które ciążę tylko w telewizji widziały, tak cierpią gdy patrzą na ciężarne.

Gość gość
ale wulgarne babiszcza tu siedzą. (kopnę, je/bnę, w ryj, kaczke w zad) a co ci wadzi jak kto chodzi idiotko jedna z drugą? :o no nie ma co same księżniczki :o was aż chce się oglądać na ulicach :o to wy chamidła nie powinnyście tych tępych pysków na świat wystawiać, a nie ciężarne. Taka prawda.