Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2016

Polecane posty

Tak, tutaj ciążę uznaja dopiero w 12 tyg wiec tylko zostaje prywatna wizyta. Ok 20 marca powinna miec juz wizyte u mojego gp (lekarza rodzinnego) a jak sie czujecie dziewczyny? :)

Tak, tutaj ciążę uznaja dopiero w 12 tyg wiec tylko zostaje prywatna wizyta. Ok 20 marca powinna miec juz wizyte u mojego gp (lekarza rodzinnego) a jak sie czujecie dziewczyny? :)

Ja czuje się bardzo dobrze, nie mam takich mocnych dolegliwości, częste wizyty w toalecie, usypiam czasem nie wiem kiedy i czasem w głowie mi się zakręci, a wy? :)

Rowniez czuje sie dobrze, duzo spie chociaz zawsze bylam senna to teraz wyjatkowo duzo hehe :) Natka dlugo staraliscie sie? My mielismy to szczescie ze nam udalo sie za pierwszym razem :)

Ogólnie od czerwca, ale z powodu brakow moich miesiączek nie udawalo sie, zmieniłam teraz lekarza i po pierwszym wywołanym razem sie udało :D

Gość dana84
a ja tez nawet nie zle sie czuje , chodz ciagle czuje brzuch jak sie rozciaga i kluje czasami i w glowie sie kreci , ciekawe co jutro dzine przyniesie Pierwsza ciaza za pierwszym razem a teraz 5 miesiecy jak odpuscilam to zaszlam hehehe To wasze pierwsze ciąze???

Gość gość
Moja pierwsza ale juz bardzo dawno bylam gotowa na macierzyństwo :) mysle ze brzuszki nas teraz troche bolec beda i jest to normalne. Dana a pierwsza ciaze jak przeszłas? ;)

Gość lorien
Hej. Ja też moge być listopadówką. Testuje za 1,5 tyg. Jak nam się udało to termin wypada pod koniec listopada. Pobolewa mnie lewy jajnik. I czasem mam wrażenie że boli mnie brzuch tak jakbym zrobila z 100 brzuszków. Jajnik bolal mnie tez w poprzednich ciążach więc moze nam sie udalo.

Gość Dana84
Ja pierwsza ciążę super bez wymiotów, zleciła szybko a teraz jak zrobiłam test to 4 dni wymiotów bóle głowy nie dobrze może na dziewczynkę teraz hehe nie miałabym nic przeciwko,spać nie mogę tez

Gość Dana84
Lorien powodzenia

Gość lorien
Dana ja mam juz 2 chlopakow. Teraz chcielibysmy córeczke, ale co ma byc to bedzie byle zdrowe bylo.

Gość eeemiiii84
Wirajcie :) Chcialabym dolaczyc. Termin na ok 3-5 listopad Ciaza 3 mam dwoch synow

Gość gość
Dana - ten sam rocznik ;)

Gość naatka21
To też moja druga ciąża, synek za miesiąc konczy 4 lata, marze o córce ale najwazniejsze aby bylo zdrowe, bylam dzis się zarejestrowac do mojej Pani Doktor ale cały tydzień jej nie ma, wiec czekamy, pociesza mnie mysl ze jak pojde za tydzien albo dwa to uslysze juz serduszko :)

Lorien to czekamy na dobre wiesci :) Emi gratuluję, dowiaduje nas sie co raz wiecej :) Ja dzisiaj otrzymalam wyniki Bety 1401 ;)

Gość Dana84
natka to moj w lipcu 5 lat oj najwyzsza pora na drugie no nie???ja tez bym chciala dziewczynke U mnie dzis rano wymioty i brzuch ciagnie , bylam dzis na hcg az ciekawa jestem wyniku

Dana to dzisiaj bedziesz miala wyniki czy dopiero jutro? Daj koniecznie znac ;)

Gość lorien
Właśnie wracam z pracy. Odliczam niecierpliwie dni do zrobienia testu.... Mój staraszy synek chce drugiego braciszka, ale w ostateczności zgodził się na siostrzyczkę którą się będzie opiekował bo przecież dzidziuś nic nie będzie umial.

Gość gość
Jeszcze w ciazy nie jestes a juz dzieciom o rodzenstwie opowiadasz?Hehehe O dzidziusiu ktorym maja sie opiekowac choc tak naprawde owy dzidzius nie istnieje ? :) zenada .....

Gość Lorien
Dagi gratulacje :) super wysoka beta :) Gościu to moja sprawa co opowiadam dzieciom.

Gość Dana84
Ja tez mam bette 1336,0:)

Gość Dana84
No pewnie twoja sprawa, ja mojemu nie gadam nic bo wszystcy by wiedzieli cale przedszkole i kogo by spotkal powiem mu pozniej moze wteyd jak sie dowiem o płci bedzie jakos pewniej

Gość Dana84
Dagi dzis robilas bette no nie???twoj wynik mnie uspokoil:)

Gość akacjowagabi
hej mogę dołączyć dziś zrobiłam test dwie kreseczki,, trochę niespodzianka, mam już dwie córki a tu proszę.... mam nadzieję że będzie wszystko ok :) do lekarz wybieram się za 2 tyg, z kalkulatora internetowego termin porodu wypada mi na 04.11

Gość Dagi89
Betę robiłam w sobotę a wyniki miałam w niedziele wiec podobna :) akacjowagabi jasne ze możesz :) gratulacje :* jak na razie większość z nas na początek listopada :)

Gość lorien
Akacja witaj :) Ja jak nam sie udalo to niby na 27 listopada ale i tak byłoby wcześniej bo na 10000% bede miec cc.

Gość akacjowagabi
dzięki:) ta moja ciąża to na razie inna niż dwie poprzednie - może jeszcze za wcześnie na objawy, póki co nie mam mdłości poprzednie od początku rzygałam jak kot, mam dużo energii, odrzuciło mnie od słodkiego.. oby tak zostało jak najdłużej