Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2016

Polecane posty

Gość gość
"Dana84 dziś Ja pierwsza ciążę super bez wymiotów, zleciła szybko a teraz jak zrobiłam test to 4 dni wymiotów bóle głowy nie dobrze może na dziewczynkę teraz hehe nie miałabym nic przeciwko,spać nie mogę tez" teraz doczytałam... Dana może się sprawdzi bo u mnie mega mdłości na dziewczynki były :)

Gość Dana84
akacjowagabi gratuluje::)

Gość Dana84
gość dziś heheh to mamy tak samo,ja dzis poszlam na targ zapachy wiaodme rozne musialam uciekac bo ciagnelo mnie na wymioty, Ja teraz 2 tez bede miec cesarke

Gość gość
ja również dzisiaj testowałam i jest druga kreseczka :)

Gość Dana84
gratulacje :) Podpisujecie sie dziewczyny bo tak to ciagle goscie tylko:)

Gość gość
Lorien zapraszamy dopiero jak potwierdzisz ciaze. Wszystkie tu mamy potwierdzona ciaze a ty teoretyzujesz... Jest mase topikow dla staraczek Wpadnij za 2 tyg jak sie dowiesz prawdy

Gość gość
9'04,sorry,przeganiasz jednego gościa a sama jesteś gosciem,co jest chwilę w ciąży i calemu światu o tym głosi! Mdło się robi od tych kilkudniowych ciąż!trochę intymności kobiety.

Gość Dana84
10;23 Jak się nie podoba to nie czytaj i tyle!

Gość lorien
Innym dziewczynom nie przeszkadza że pisze. Zresztą mam do tego prawo. Jeśli będe listopadówką chce mieć dobry kontakt z innymi dziewczynami, bo wiem z doświadczenia że to mogą być znajomości na lata.

Gość gość
Dana,nie!! publiczne forum takie samo dla ciebie jak dla innych. Sama ledwo czujesz,ze jestes w ciazy a gonicie inną ktora chce porizmawiać.To niefajne. A swoja droga histeryzujecie jakby ciaża byla choroba i jedyną rzeczą ktora w zyciu się zdarza.. Dziewczyna wyżej pisze z jakiego powodu chce tu byc a wy sie zaraz znow rzucicie jak stare kwoki bo raptem dwa tygodnie w ciąży (moze)jesteś jedna z drugą.Fujjj.

Dziewczyny nie ma sensu się denerwować ani to dobre dla nas ani naszym maluszków. Jeśli komuś się coś nie podoba w górnym prawym rogu jest krzyżyk możesz go śmiało użyć ☺ każda z nas pragnie być mama wiec każde małe odbicie od normy normalnego życia może mówić nam ze to juz, ze się udało. Jeśli podejrzewa ze jest w ciąży to my się cieszymy, będzie nas więcej a może akurat ktoś jest kto mieszka blisko i tak jak mówicie znajomość może być na lata :)

Gość Dana84
12:55 Halo ja do loren nie mam nic trzymam kciuki zeby sie udalo wiec nie wiem po co takie glupoty piszesz zreszta po to jest forum zebysmy sie wymieniali swoimi obawami itd robisz zamęt nie podoba sie nie czytaj

Gość Dana84
wiecie co dziewczyny moze pomyslimy nad jakims forum gdzie trzeba sie bedzie logowac i spokoj bedzie co wy na to???nie bedzie nie potrzebnych kłotni

Gość gość
i tak co m-c od ponad 2 lat moze przyszla mamusia miesza na topikach.

Gość gość
Zakladajcie zamkniete forum w 5 sobue tam bedziecie :D

Gość gość
Lorien twietdzisz ze jak ktos zacznie pisac w tym temacie za np 3 tyg to juz dobrego kontaktu nie zlapie z piszacymi tutaj???? :D A jak nie zajdziesz to na grudniowkach pozniej styczniowkach bedziesz od samego poczatku pisac zeby " dobry kontakt " miec?? :D Dobra jestes lepsza niz projekt kafe- " moze przyszla mamusia"

Gość Dana84
Lepiej być w 5 niż czytać co piszesz!!

Gość eeemiiiii84
Dziewczyny wchodze tu i wierzyc sie nie chce. Nie bede tu pisac :/ atmosfera okropna. Sluchajcie jestem tez na innym forum tam trzeba utworzyc konto zeby pisac nie ma anonimow moze chcecie sie przeniesc?? Babyboom.pl Podesle link

Gość lorien
Gosciu jak sie nie podoba to nie czytaj. My wlasnie na majowkach i czerwcowkach przenioslysmy sie na logowane forum by wlasnie uniknac takich glupich docinek.

Gość Dana84
jak tam dziewczyny zadna sie nie odzywa

Zostajemy tu dziewczyny czy idziemy na inne forum? Jesli tak to podeślijcie linka na ktorym jestescie i jakie niki macie zebysmy wiedzialy ze to Wy :)

Gość gość
a coz wy tak uciekacie na inne forum?nie umiecie pisac na otwartym? to prawda,ze jeszcze czasem ciąża nie potwierdzona a niektore juz schizy mają i sie widac krytyki boicie czy jak?

Dana nie moge sie zalogowac na tym forum ktore oferujesz :(

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że dołączę do Was, w poniedziałek powinnam mieć @ dlatego jutro idę na bete, tzn. tak myślę, chyba, że spanikuję :) robiłam już testy, ale wyszły negatywne, wiem, że za wcześnie, dlatego mam nadzieję, że będzie dzidzia :) trzymajcie kciuki