Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2016

Polecane posty

jest juz ktos na listopad??? :)

Gość gość
witam cie mamusiu! a ty dalej nie w ciazy? bo ja juz jedno odchowalam odkad ty na kafe zakladasz ten sam temat co miesiac :D jak wczoraj zaszłam to bede miala termin na 10.11 :)

to witam w grupie i trzymam kciuki, zeby sie udalo :)

Gość gość
Może i ja dołączę do listopadowek:) kiedy testujcie?

Gość gość
Hej :) ja zaczynam 5.tydzien według moich obliczeń, dopiero zrobiłam test, nie bylam u lekarza, podejrzewam, że bedzie koniec października. Jest tu ktos na taki termin?

Gość 17 26
ja 3 marca bede testowac narazie zaczynamy sie starac w tym miesiacu :) wczoraj pierqwsze podejscie :P moze przyszla mamusiu trzymam kciuki ale i tak nie zajdziesz jak przez 2 ostatnie lata ;D zrob badania!!:D:D

Gość Oliwka1986Oliwka
Witajcie dziewczyny! Ja mam datę spodziewanej miesiączki na 1 marca, wiec 12 dni do testowania, nie mogę się doczekać.Bardzo bym chciała pozytywnego wyniku! pozdrawiam

Gość gość
chciałabym sie dołączyc ale niestety zaczynam w marcu więc będe grudniówką. No chyba że przyjmiecie :)

Gość maaaamaaaa
Witajcie ja co prawda nie staralam sie o dziecko ale czuje że wpadlismy z mężem :-) jestem juz trzy dni po spodziewanej @ ale boje sie zrobic test :-/ mam juz w domu dwulatka

Gość Oliwka1986Oliwka
Trzeba rozwiać wątpliwości i zrobić test ;) dziecko ucieszy sie z rodzeństwa :) będzie dobrze. Ja mam dwójkę dzieci 11 i 9 lat.

Gość Nana123456
Zrób test ! Już nie mogę się doczekać jak Ci poszło :)

Gość 17 26
maaaamaaaa zrób test :) ! tez mam dwulatke w domu i jakos nie mamy duzego ciśnienia na dziecko ale nie zabezpieczamy sie i może fajnie by bylo jak by było :)

Gość Nana123456
I mnie temperatura stała i boli mnie brzuch delikatnie jak na @.

Gość Oliwka1986Oliwka
Ja czuję dziwne delikatne mrowienia w piersiach, hehe.Nie wiem czy to nie za szybko,mialam płodne dni w Walentynki i wtedy z moim partnerem zaszalelismy :P Spodziewana miesiączka wypada 1 marca,długo jeszcze...

Gość gosiabo
Witam dziewczyny ja również czekam na testowanie 28 lutego .Mam już dwóch synkow 12 i 8 lat

Gość gość
mnóstwo ślicznych, tanich, używanych angielskich ubranek dla niemowląt w świetnym stanie! sklep internetowy http://e-rafix.pl

Gość Oliwka1986Oliwka
Wczoraj bardzo czułam piersi, jakby mrowienie ;p ciekawe czy to cos oznacza....

Gość gość
Witam Kobietki. Jak emocje? Mam 26d.c. przez cały miesiąc bardzo się starałam. Według testów owu z allegro owulacji nie miałam ale w momencie gdy z obserwacji śluzu wyszła owulacji to zaczęłam wątpić w ich skuteczność bo od tygodnia druga kreska jest cały czas widoczna dokładnie ale jest jaśniejsza od kontrolnej. W poniedziałek miałam lekkie plamienie. I od soboty boli mnie dół brzucha. Trzymam kciuki za dwie kreseczki Pozdrawiam Sowa

Gość Dana84
Czesc dziewczyny termin miesiaczki 29 luty robilam dzis dwa testy i wyszla blada kreska :)wiec jak co termin 8.11.2016

Gość gość
Dana84 gratulacje! Jesteś pierwszą przetestowaną. Miałaś jakieś objawy do tej pory? Przeczucia? -Sowa

Gość Dana84
Dzis robilam znow test i dwie krechy wyszly wyrazne,a wczesniej mnie brzuch pobolewal troche i temp pochwy nie spadala i dalo mi to do myslenia.dzis sie fatalnie czuje juz rano wymiotowalam i ciagle nie dobrze mi!to czekamy na kolejne

Gość gość
Dolaczam sie. Okres mial byc wczoraj, dzis rano piekne dwie grube krechy :) wedlug kalkulatora internetowego termin na 4 listopada Zapisalam sie juz do lekarza bo pracuje z roznymi srodami chemicznymi, roznymi odczynniami wiec musze sie dowiedziec czy moge pracowac czy lepiej na L4 isc

Gość gość
Ah no i jutro pojde jeszcze na bete do przychodnii.

Gość Dana84
To super gratuluje jest nas juz 2,mnie cosik krzyze nawalaja

Gość gość
Obok jest temat z poprzedniego roku tej walnietej 'moze przyszla mamusia'. To musi byc projekt kafe co miesiac, bodaj 16go zakladac temat z dokladnie tym samym pytaniem.

Gość szczesliwa89
Hej dziewczyny ;) ja również mam dwie kreseczki :) dziś będę dzwonić do gina ;)

Gość Dana84
Super gratuluje!na kiedy masz termin?ja tez dzis dzwonie na 14 umawiam sie bedzie 6 tydz

Gość gość
Witam zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym pochwy mam męża i wspierał porody. Dodam że nie jestem zacofana by się wstydzić męża przy nadaniu i porodzie. Do tego pierwszy wogóle raz byłam badana ginekologiczne w trzecim miesiącu ciąży przy mężu i dopiero przy przyjęciu na porodówkę badano rozwarcie. Nie powinno się ingerować do pochwy w gabinetach lekarskich czy szpitalach (bo tam jest Najwecej bakterii i wirosów )ma takiej potrzeby tak się czyni w UK itp... Krajach by nie było zakażeń .Do tego Cywilizowany ginekolog pokazał mężowi podczas badania jak osłuchwać tętno płodu mierząc je. Wiem że wiele partnerek jest zacofanie wstydzą się partnera przy badaniu ginekologicznym i porodzie ciemnota. Również będą krytykować obecność partnera ginekolodzy na tym forum bo nie chcą mieć waszego świadka. A to właśnie w dzisiejszych czasach powinno się mieć osobę bliską bo bezkarni lekarze robią co chcą nawet zdrowych zamykają w zakładach psychicznie chorych!!!! Mamy Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! !!

Gość gość
Ale czy ktos tu napisal ze nie chce miec kogos bliskiego obok? Po co ten post? Zeby pokazac jaka niezacofana jestes ? Tez mam zawsze meza przy sobie ale nie trabie o tym na prawo i lewo