Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strokrotkaaa

Ciąża z byłym facetem.

Polecane posty

Tak jak w temacie jestem w ciąży ze swoim byłym chłopakiem. Otóż nie byliśmy razem 5 miesięcy. Potem zaczęliśmy się spotykać jak kumple choć on mówił że żałuje i chciałby naprawić swoje błędy. po kliku spotkaniach doszło między nami do zbliżenia i okazało się teraz że jestem w ciąży. Ciąża sama w sobie nie jest dla mnie problem. Mój były chłopak chce się ze mną ożenić bo twierdzi że jego dziecko musi mieć oboje rodziców tylko nie wiem czy to ma sens. Bardziej obawiam się powiedzieć o tym rodzicom o tym że akurat on jest ojcem mojego dziecka bo moi rodzice nie przepadają za nim a moja siostra nasłuchała się plotek na jego temat i wręcz go bardzo nie lubi. Piszę tak tylko bo chciałam się wyżalić. Ale w sumie rodzice i siostra powinni uszanować moją decyzję. Prawda?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość gość
ze slubem sie nie spiesz jesli nie jestes pewna, niech sie facet stara, zobaczysz czy naprawde mu zalezy

Gość gość
hahahahaha żal panienko kto daje się ****ać ten przynosi dzieci do domu

Gość gość
A może dziewczyna go dalej kocha. A z resztą oboje pewnie chcieli tego i nie tobie ją oceniać. W końcu ona jest dorosłą osobą zapewne.