Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlila

Rajstopy z majtkami czy bez

Polecane posty

Gość gość
Kombinowałam żeby dobrać nieodznaczające się majteczki do dopasowanych strojów. Najpierw wszystkie modele bezszwowych, laserowych, stringów itp. W końcu prosty wynalazek - bez. I tak po każdym użyciu do prania i majtki i rajstopy, tak że bez różnicy. Wygodnie, przyjemnie, swobodnie i naturalnie. A jak elegancko - idealna linia bioder i pośladków, nie zakłócona żadnym odciśnięciem bielizny. Ocvzywiście otoczenie o tym nie powinno wiedzieć, no może wąskie grono koleżanek - również jako podpowiedź i ośmielenie do stosowania.

Gość gość
Nigdy nie ubierajcie majtki na rajstopy. Dawno temu na wiejskiej potupajce lekko dygnięty zerwałem pannę. Ustronne miejsce, zdjąłem jej majtki i ... za nic nie chce wejść! Młody niedoświadczony myślałem że to cnota taka mocna, po chwili ona mówi że rajstop nie zdjąłem. Szok!

Gość gość
Jako facet nie bardzo rozumiem dlaczego dziewczyny noszą fikuśny majtki stringi czy jak to nazwiemy ,przeciez to bielizna i nie jest widoczna lub inaczejnie jest na pokaz. Jak słyszałem od wielu dziewczyn stringi nie są wygodne w noszeniu ,ciało nie jest przyzwyczajone mieć pomiędzy dwoma pośladkami mieć jakiś przedmiot czyli pasek od majtek . Druga sprawa stringi za bardzo przylegają do ciała i jest tonie korzystne dla zdrowia . Dziewczyny ,kobiety jeżeli to możliwe noście pod spodem takie majtki by były zdrowe i seksowne jeśli się upieracie lecz najlepiej bez majtek o ile pogoda pozwala i wasze ciało . To samo z facetem noście bokserkilecz bardzo luźne w kroku by jądra nie stykały się z ciałem ,o ile chcecie mieć dzieci . Kobiety zmuszajcie swoich facetów by nie nosili obcisłych spodenek slipów to dla waszego dobra .