Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test pokazał dwie kreski , jedna mało widoczna

Polecane posty

Gość gość

Witam obecne i przyszłe mamusie , zrobiłam wczoraj test ciążowy który po chwili pokazał dwie kreski w tym że jedna była bardzo mało widoczna , ledwo zauważalna , dzis kupiłam drugi test i znowu to samo , jak myślicie czy mogę być w ciąży ?

Gość gość
Coś jest na rzeczy. Musisz czekać. Powtórz test za kilka dni.

Gość Malv
Hej, jest jak najbardziej prawdopodobne, że jesteś w ciąży. Miałam tak samo, mało widoczna ale jednak była, zrobiłam 3 testy i każdy to samo. Niestety u mnie się pojawiły a tydzień później krwawilam jak poszłam do gin to zlecił Bhcg i 1 dzień miałam 9.77 a 2 dzień 3.40. Powiedział ze ciąża biochemiczna i staramy się dalej, zlecił tabletki i po tabletkach po miesiącu mam zrobić tydz przerwy i starać się. Mam nadzieje ze się uda. A za Ciebie trzymam mocno kciuki!!!! umów się do ginekologa! :) czekam na jakieś info. :)

Gość gość
nie pytaj co my myslimy, bo połowa powie, ze ciaża, druga połowa że to nie jest ciąża. Zrób bhcg i będziesz miec pewność

Gość gość
ciaza napewno, aby pojawiła sie druga kreska to potrzebny jest hormon hcg w moczu. bez ciązy test by nie pokazał drugiej kreski. mi pojawiła się po 10 min bardzo słaba, i ta słaba kreseczka to moja 3 miesięczna córka. :)

Gość gość
Miała dokladnie to samo. Nie dowierzałam, zrobilam drugi i tez wyszla ledwo widoczna druga kreska. Na drugi dzien zrobilam bete z krwi i wyszedl 3 tydzien ciazy ;) Gratuluje :)

ja tez to samo;] pierwszy blada druga kreska,drugi test po 3 dniach byly juz mocne dwie krechy;] poczekaj troche i sprawdz za pare dni;] ale wstepnie gratuluje;]

Gość gość
Jasne że jesteś w ciązy,mi wyszło tak samo,ledwo zobaczyłam 2 kreskę.