Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mega problem pomocy bo zwariuję

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy z mężem rok po slubie. W ndz mieliśmy zaplanowany wypad na walentynki. Teściowa chciała nas w ten dzień odwiedzić, ale my nie odłożyliśmy wyjazdu. Wczoraj miałam urodziny. Nie jestem typem osoby, która świętuje i organizuje spotkania w dniu urodzin. Mój mąż miał pracę na 6 rano, ja na 8, do tego źle się czułam, więc mąż zadzwonił do swojej mamy i powiedział, żeby innym razem przyjechała , na spokojnie. I ok. Wieczorem dzwoniła do mnie, ale byłam w wc więc nie odebrałam i za minutę dzwoniła już do mojej mamy prawie z płaczem, że my nie chcemy by ona nas odwiedzała. Zrobiło mi się przykro, bo tak nie jest i dzwoniłam, ale nie odebrała ode mnie. Dodam, że teściowa jest osobą wylewną, rodzinną, a ja .. no cóż.. wychowałam się bez ojca , zawsze troszkę taka zamknięta w sobie, nie umiem okazywać tak wprost uczuć, nie dzwonię do teściowej, tylko raz w tygodniu, góra raz na dwa ją odwiedzam. I wyszło, że nie chciałam jej w urodziny, a nieprawda, bo nawet ich nie odprawiałam:/co robić?:/

Gość gość
up

Gość gość
dzwoniłam, napisałam jej to w smsie, ale ani nie odebrała ani nie odpisała. Mąż wracając ze sklepu podjechał do niej i przekazała mu prezent dla mnie i dalej cisza z jej strony. Czy Wy też macie takie sytuacje z teściową?:(

Gość gość
I to jest ten mega problem???Kobieto ludzie maja wieksze zmartwienia a ty sie przejmujesz czy tesciowa sie na ciebie obrazila?Wez zejdz moze na ziemie.