Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś do oddania spodnie?:(( POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze spodnie nie są drogie, ale jestem w takiej sytuacji, że nie mam na nie. Te które nosze mają juz prawie rok, sa wytarte po bokach i pupie.. Nie pogardze żadnymi ! Nosze rozmiar 38-40 :( :( Ehhh

Gość gość
A nie możesz sobie kupić w lumpie? Tam kupisz za parę groszy

Gość gość
Mam w portfelu z 4zł a jak juz mam wiecej to musze za cos zaplacic i tak przekładam i przeciągam.. co to za życie :( :( :( Wyjechałabym z tego kraju, ale nawet na wyjazd nie bede miala a tym bardziej, zeby przezyc za cos pierwszy miesiac. Zyc mi sie nie chce :O :(

Gość gość
No ale jak mamy ci dac spodnie jak sie z Toba skontaktowac?

Gość gość
Ale jeśli ktoś zechce wysłać ci spodnie to też musi zapłacić za przesyłkę a za te pieniądze to lepiej jak sobie kupisz w lumpie

Gość gość
No tak ale za 4zl to autorka niewiele zdziala, stad jej prosba.

Gość gość
Kurcze nie wiem.. Adres musialabym podac a tez ze wstydu sie spale jak ktos mnie pozna :( :( no tragedia

Gość gość
Niech się zgłosi po pomoc do MOPS-u. Albo do schroniska dla bezdomnych kobiet. Ja tu na Kafe już wiele razy prosiłem żeby wysłać mi jakąś kasę, i nigdy nikt mi nie wysłał. Tutaj poprostu nie ma sensu prosić o pomoc.

Gość gość
Ale jakby co, to podaj imię, nazwisko i adres. Może ktoś się zlituje i coś wyśle. W najgorszym razie narobisz sobie siary i tyle. Przecież jakoś żyć trzeba.

Gość gość
to_ja0@onet.eu podaj dane. Wysle Ci spodnie malo uzywane i nowiutkie legginsy.

Gość gość
Przeciez mozesz na kafe podac maila, ktorego sobie zalozysz tylko na ten cel.

Nie wiem w jakiej jesteś sytuacji, ale może spróbuj poroznosić ulotki, albo poprosić kogoś w rodzinie o pomoc? Rodzina zawsze pomoże. Albo przyjaciółka może ma coś do oddania? Tutaj racja, lepiej nie szukać :(

Gość gość
Bo żeby komuś pomóc trzeba być pewnym ze proszaca osoba naprawdę tej pomocy potrzebuje tym bardziej jeśli ktoś prosi o pieniądze, a ty jak tu udowodniles ze jesteś taką osobą? Mało oszustów jest, którzy chcą wyłudzić kasę albo za ofiarowane pieniądze kupia sobie np alko zamiast jedzenia

Gość gość
przed chwilą jakiś bałwan pisał, że mamy taką sielankę w kraju a ty nie masz na spodnie to niech ci ta idiota prześle

Gość gość
A myślicie że te 500 zł na dziecko to ludzie na co będą wydawać ? W większości na alkohole. Ja jestem singlem i naprawdę potrzebuję wsparcia. Jeżeli ktoś może wysłać mi jakąś sumę pieniędzy, choćby niewielką, to bardzo proszę. Podaję adres: Heilige Geist 11 Listopada 3/27 37-450 Stalowa Wola

Gość gość
A co mnie obchodzi jak ktoś wyda pieniądze rządu, ale jeśli ja mialabym komuś pomóc musialabym być pewna ze ta osoba naprawdę tej pomocy potrzebuje i że nie wyda moich ciężko zarobionych pieniędzy na alkohol itp. A ty nie możesz iść do pracy? Trochę wstyd ze facet jesteś i taki niezaradny ze prosisz tu o kase

Gość gość
Spodnie to i tak najmniejszy moj problem :( Boje sie wyslac adres bo mieszkam w malym miescie a ci ludzie tutaj... zero pomocy i jeszcze byle dokopac :O Jest XXI wiek a ja nie mam łazienki. Powaznie. Mam dług juz u providenta bo musialam sobie wstawic zeba z przodu a tu jeszcze rok do splacenia :( U rodzicow mieszkam, ktorzy nie pomysleli przez tyle lat, zeby cos zrobic w tym kierunku. Ojciec alkoholik... Jestem mloda a juz nie mam checi na nic...

Gość gość
Do autorki, chętnie Ci pomogę mam wiele uvlbran w których nie chodzę. Co prawda spodnie mogą być małe bo noszę inny rozmiar, ale mam leginsy i treginsy, krótki zimowe i wiosenne, bluzki, bluzy. Ogólnie wiele ciuchów. Przesyłkę oplace, tylko podaj maila to się dogadamy.

Gość gość
"masz zdrowie i mlodosc a to bardzo duzo docen i nie marnuj czasu, on nie wroci" Ktos mi tak napisal. Ma racje, ale jakbyscie byli na mojej sytuacji to na prawde. Nikomu tego nie zycze :(

Gość gość
no i mamusia z alkoholikiem sobie robili dzieci, ile was jest dzieci

Gość gość
Gdybym miał pracę, to bym do niej poszedł. Nie kop leżącego i wyślij z 50 zł :) A alkoholu nie piję wcale. Heilige Geist 11 Listopada 3/27 37-450 Stalowa Wola

Gość gość
mam 2 rodzenstwa i bardzo sie ciesze, ze ich mam bo dzieki nim jeszcze to jakos funkcjonuje..

Gość gość
jeździsz czasem do rzeszowa???

Gość gość
gość dziś a gdzie mieszkasz? Bo na prawde boje sie, ze ktos mnie pozna. Wiem, glupie,ale i tak juz duzo wstydu sie w zyciu najadlam :(

Gość gość
Może wyjedź za granicę? Niektóre agencje pracy w NL oferują przejazd do NL na kredyt tzn ze pobiora Ci za to z pierwszej wypłaty i można po paru dniach pracy poprosić o zaliczkę, a czasem zdarzy się oferta za darmowy przejazd tylko jak potrzebują kogoś na juz, musialabys mieć tylko na parę dni jedzenia ;)

Gość gość
Balabym sie strasznie, ze ktos moglby mnie wykorzystac, albo zerwac kontakt po przyjezdzie i co ja bym zrobila.. Mysle o wyjezdzie tylko te pieniadze :O

Gość gość
Rozumiem autorke bo sama chodze w jednych spodniach które sie powoli przecierają. Ciężko mi kupić odpowiednie na mnie bo w pasie mam szerzej niż w dupie. Nie stać mnie nawet na spodnie z lumpeksu. Mam nadzieje że jeszcze ten miesiąc spodnie wytrzymają

Gość gość
Mam wrazenie,ze tylko ja tak chodze :O Wszyscy w oryginalnych ubraniach o butach nie wspomne... chyba raz w zyciu mialam nike. Nie robcie dzieci jesli nie macie zapewnionej dobrej pracy i normalnego domu. :(

Gość gość
w ogłoszeniach często jest oddam za darmo

Gość gość
Podaj maila autorko, przeciez nikt cie w ten sposob nie rozpozna.