Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś do oddania spodnie?:(( POMOCY

Polecane posty

Gość gość
To powiedz chociaz z jakiego wojewodztwa jestes? ;)

Gość gość
napisz skąd jesteś, chociaż mniej więcej

Gość gość
Achtung ! Autorka tematu to Noxelia. Wit schował jej pieniądze.

Gość gość
Podaj meila,zrób na szybko jak już się tak boisz. Przecież nie prosisz o pieniądze a o spodnie. A rozmiar 38-40 dużo osób nosi więc problemu nie będzie i ktoś ci wyśle. Aha, i powiem ci jedno.Ja nigdy w życiu nie miałam nic orginalnego i nie płacze z tego powodu. Ważne żeby było ładne i czyste. Marka to nie wszystko. Kiedyś sobie zarobisz jak sie wyrwiesz z tej pipidówy

Gość gość
Nie no ja nie płacze tylko dziwi mnie, ze kazdy dzieciak teraz chodzi ubrany. Zeby miec dziecko to wszystko trzeba mu zapewnic bo zaraz placz, ze wszyscy maja a on nie :( Jaka noxelia? O co chodzi w ogole?

Gość gość
autorko tematu, nie wierzę Ci. ja chętnie dałabym Ci te spodnie (i więcej ciuchów) nawet osobiście, gdybyś była z moich okolic, ale Ty nawet województwa nie chcesz podać. kombinujesz i tyle.

Gość gość
Warminsko-Mazurskie

Gość gość
Gdybys byla wysmiewana tez bys sie bala zaufać. Nie każe Ci w nic wierzyc.

Gość gość
No ale to jak ktokolwiek na ci pomoc? Zaliz anonimowego naila typu xyz@... i kto cie w ten soosob rozpozna??

Gość gość
Prowo... Ale na komputer i prad za niego masz i za neta?Poza tym organizuje sie zbiorki uzywanej odziezy

Gość gość
Rodzice oplacaja prad i internet i dlatego nie starcza nawet na wybudowanie lazienki. Co jest w tym dziwnego? Nie zrozumiem tej argumentacji nigdy "Na neta to ma klamczucha" mam a za to nie mam na spodnie i inne rzeczy. Wzielismy kiedys bo przyszedl pan i zaproponowal za 30zl no ludzie

Dziewczyno, opanuj się nikt Ci na kafeterii spodni nie wysle ani kasy, sama przesyłka kosztuje no i czy komuś bedzie sie chcialo fatygować na poczte kiedy to moze byc glupi zart? Watpie... Idź lepiej nie wiem, rozdawać ulotki chociaz, albo wyprowadz psa sasiadki kilka razy i zarobisz na spodnie, albo idź do MOPS-u to Ci dadzą W lumpeksie mozesz bardzo tanio kupic spodnie, nie wiem za ile, ale napewno nie duzo