Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Taki bol głowy jest normalny? Macie tak czasem?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku godzin boli mnie głową,ale to tak,ze as chce mi się wymiotować,łzy same lecą. Wzielam ketonal 17minut temu i nadal boli jak diabli :-(

Gość gość
Objawy wskazują na nowotwór mózgu. Prawdopodobnie glejak. Zostały ci około 2 miesiące.

Gość gość
Miałam takie bóle już kiedyś,3 lata temu, wówczas zlecono mi tomografię i nic nie wykazało.

Gość gość
Więc zrób tomografię jeszcze raz.

Gość gość
gość dziś Ty gnoju, z takimi rzeczami nie ma żartów, więc z czego łacha drzesz pacanie?

Gość gość
Migrena na bank ciśnienie idzie w dół za 30 ból będzie po k e tona lu odpuszcza idź spać spokojnie

Gość gość
Nadal bol nie minął, mam swiatlowstret, a najgorsze to uczucie mdłości, tak właśnie zrobię jak radzisz, bo nie pozostaje mi nic innego jak iść spać i rano się obudzić... na tomografię dostalam tylko prywatnie. Teraz mam tylko nfz, byłam kiedyś u baby z nfz to zlekceważyła moje bóle głowy...

Gość gość
Nie wiem. Mam 30 lat i nigdy mnie w życiu głowa nie bolała aż tak, żebym musiał brać jakąś tabletkę przeciwbólową. Jak już boli to z rana na bardzo mocnym kacu (powyżej 0,7 poprzedniego wieczora).

Gość gość
Chcesz mieć za darmo tomografie głowy jeszcze dziś? Wezwij karetkę, będziesz na SORze w pierwszej kolejności badana. Tak jak pijaków z ulicy przywożą karetką i oni mają pełna diagnostykę na cito.

Gość gość
Slyszalam o tych pijakach,ale oni maja tomografie jak sa znajdowani na ulicy z podejrzeniem rozbicia glowy. Na szczescie teraz po nocy juz mnie nie boli,ale wczoraj marnie bylo :-(

Gość gość
ja mam 31 lat i też nigdy mnie głowa nie bolała aż tak bardzo, w ogóle nie pamietam, żeby kiedyś mnie bolała.

Gość gość
No czasami boli mnie głowa tak, ze muszę wziąc ibuprom, ale może nie az tak zebym plakała z tego powodu... Dla swietego spokoju wierz sie do neurologa i na tomograf ,ale mysle, ze to moze bóle migrenowa , one moge byc bardzo silne

Gość gość
Mam takie bóle od kilku lat :( mi pomaga kiedy zwymiotuj***ardzo gorący prysznic,a potem goraca i slodka herbata i lulu chociaż z 1,5h. A jedyne medykamenty jaki mi przynoszą ulge to aspiryna lub kopiryna czy jakos tak.

Gość gość
22:32 i 8:33 bardzo Wam zazdroszcze. Bol głowy to jeden z najokropniejszych bólów (podobnie bol brzucha,zęba). Być może to dziedziczne. Moja mama miała czeste migreny.

Gość gość
Nie przejmuj sie czasem głowa może bardzo boleć bez żadnej choroby np moja mama też często miewa migreny, ale lepiej zrobić badania na wszelkie wypadek Mnie kiedys bolała glowa w jednym miescu codziennie z miesiac, wzieli mnie na tomograf ,ale nic nie wykazał i przestało samo bolec za jakis czas...

Gość gość
No ja juz byłam 3 lata temu,neurolog przepisał mi jakiś lek by nie bolało,potem było lepiej. I tak nie narzekam,bo dawno mnie nie bolało. A jak boli to juz na całego. Tylko nie wiem co mogło być powodem. Może przypalona pizza i smród spalenizny?

Gość gość
Ja miałam coś takiego że bardzo bolała mnie glowa, mdlilo i nie mogłam patrzeć na światło, do tego bezsenność i totalne odrealnienie. Pewnego dnia kiedy jechałam z mężem samochodem dostałam takiego bólu potylicy i karku ze nie mogłam się ruszyć bo każdy ruch powodował gorszy bol. Pojechaliśmy do lekarza a ten kazał mi brać peralgine po której nic nie przeszło. Byłam pewna ze fo albo tętniak podkrwawia albo rak mózgu. Mąż zawiózł mnie do neurologa i mialam badanie dna oka u okulisty i tk w szpitalu która mi załatwiła neurolog. I nic... Potem dostałam xanax, asentre, tonę magnezu i przeszło jak ręka odjal bo wyszło ze to nerwica i tezyczka. Może być też migrena jak tak boli ale lepiej jechać na ostry dyżur do szpitala neurologiczno psychiatrycznego i szybko znajdą przyczynę. Bp jeśli naprawdę to tętniak to liczy się każda minuta a tego lepiej nie zignorować :(

Gość gość
Ja jestem facetem i na migreny cierpię od dzieciństwa. Mam 25 lat. Bóle głowy i branie tabletek to dla mnie normalka.