Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tracenie dziewictwa przed ślubem przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Łatwo też przechodzi się do kontaktów intymnych. Uczestnicy takich związków traktują siebie i partnerów bardzo instrumentalnie. Chodzi tylko o przyjemność... seks. Czyli takie związku nie są trwałe i skupiają się tylko na seksie a nie poznaniu siebie

Gość gość
jesteś debilem

Gość gość
to jest udowodnione naukowo, że trzymając cnotę do ślubu związkl są trwalsze a relacja seksualna jest na wyższym poziomie :)

Gość gość
badanie wykonano wśród 2000 par :) Więc apel do kobiet szanujcie się

Gość gość
Że też tobie chce się takie bzdury wymyślać...

Gość gość
Masz trochę racji, ale takie gadanie tutaj nie trafi do nikogo. Trzeba podkreślić, że dziewictwo dotyczy też facetów!

Gość gość
Osoby czekające z seksem do ślubu są prawie zawsze bardzo religijne i nie uznają rozwodów, więc związki są trwałe. Ale czy zawsze szczęśliwe? Poza tym, jak relacja seksualna może być na wyższym poziomie, skoro dziewica nie ma porównania? Że nie wspomnę o tym, że jest jeszcze w ogóle nie rozbudzona seksualnie i dopiero musi nauczyć się przyjmować rozkosz. Że nie wspomnę o tym, że równie religijna mamusia wmówiła jej, że seks to wielkie zło i służy tylko do rozmnażania. Te twoje pseudoteorie to tylko o kant d**y rozbić. :D

Gość gość
gość dziś nie koniecznie moja droga bo nie chodzi tez o religijność inne też badania :)

Gość gość
należy rozrożnić seks od miłości jak u was w związkach seks jest najwazniejszą częścią związku to pozdrawiam was. Bo takie facet zostawi was jak nie dasz albo zachorujesz ciężko

Gość gość
gość dziś to akurat psycholog powiedział więc nie trafiłaś :)

Gość gość
gość dziś nie jestem autorem :) Mama mi niczego nie wmówiła. Spróbowałam przed ślubem. Jestem nadal z tym samym chłopakiem i nie chciałabym nic w nim zmienić. On rozbudził we mnie rozkosz. Ale żałuję, że tego spróbowałam. Nie wiem, na czym to polega ale żałuję... Dla piękniejsze to by było, gdybyśmy kochali się po ślubie, ale ciężko było czekać. Teraz wprowadziliśmy celibat aż do ślubu. Możecie się z tego śmiać, ale my odkrywamy coś nowego :) Coś niezwykłego... możecie mieć swoje zdanie, szanuje je, ale uszanujcie także zdanie katolików (mimo, że autor jest nieco dziwny) ;)

Gość gość
seks po ślubie to najpiękniejsza rzecz jak trzymasz dziewictwo