Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzaly

niedojrzaly facet

Polecane posty

Gość niedojrzaly

Witam! Zaczne of tego ,ze mam zone oraz dzieci, dodam ze mam wspaniala zone. Ale od jakiegos czasu zakochalem sie w kolezancy z pracy , powiedzialem jej to, (szczerze mowiac to ona najpierw duzo flirtowala ze mna) no I powiedziala ze nic do mnie Nie czuje, ale Nie o to chodzi, tak sobie mysle czemu nie moge dojrzec Jako mezczyzna , mimo ze mam 31 lat, dzieci zone, dobra prace, jak to jest?

Gość gość
Nie zakochałes się. Zacząles ją pożądać i tyle. Ona flirtowała z Tobą, zamiast uciąć sprawę w zarodku, bo jestes żonaty, to kontunuowałes wzajemne zaloty. Ja bym nie zwalała na niedojrzałosc, to brak zasad moralnych.

Gość gość
to jest taki rodzaj chcicy bo generalnie mieszkanie z kimś non stop jest nudne

Gość gość
""dodam ze mam wspaniala zone"" nie rozumiem jak można wtedy chcieć inna, albo się zakochać w innej? To oznacza, że zona jest wspaniała, ale jej nie kochasz? bo jak kochasz druga osobę to tak na prawdę nie kochasz zony? Proszę odpisz, bo jestem ciekawa

Gość gość
ja Ci odpiszę,wspaniała znaczy dobra grzeczna pierze opiekuje się dobrze dziećmi niekłótliwa,tylko nie budzi wielkich emocji czyli nudna

Gość niedojrzaly
Do gosc . Brak moralnych zasad, byc moze, Co do porzadania to tu sie nie zgodze, kiedys my slalalem jak ty ,uwarzam ze moje zachowanie wynika z niedojrzalosci

Gość gość
""nie budzi wielkich emocji"" to jak ma kobieta budzic emocje? byc suka? to wtedy powstanie post, mam zone suke chce odejsc! ;)

Gość gość
a zona pociaga cie nadal sexualnie? i wczesniej tez bardzo cie pociagala?

Gość niedojrzaly
Teraz w zyciu seksualnym sie poprawilo, Bo po tym Co sie wydarzylo ze mna, to staram sie zmienic do gosc

Gość niedojrzaly
Do gosc. Mozna sie zakochac , majac wspaniala zone. Nestety uczucia mijaja, jestem 10 lat w zwiazku, Co nie znaczy ze jest Nam zle, poprostu zachowalem sie jak dziecko I tyle

Gość niedojrzaly
Do gosc. Wspaniala Zona? To znaczy wyrozumiala, wie czego chce, jest dobra Matka, nie jest obojetna etc. Wcale to nie znaczy ze jest nudna, jak ktos napisal- wrecz przeciwnie. Powiem tak-kazdy mezczyzna moze sie Zakochac, ale Nie kazdy moze sie zachowac jak mezczyzna I tyle w temacie. P's. Nie mam wyrzutow sumienia, poprostu chce dojrzec ,zostac odpowiedzialnym, nie chodzi tu o morale zasasady

Gość gość
Na moje zawsze się znajdzie jakaś lepsza, ładniejsza itp. jedyne co powinieneś zrobić to się zając zona, wspólnie organizować czas, robić coś razem zeby znow sie troche zblizyc. ja uważam, ze jakbym kogos bardzo kochała, to nigdy bym sie nie zakochała w nikim innym..widocznie, czegos Ci brakuje skoro sie zakochales..ma cos czego zona nie ma i tyle

Gość gość
No właśnie ale to zakochanie..widzisz z tamta normalne inne życie itp??? chciałbyś? wiesz, ze dobrze byłoby Wam razem (gdyby Ona tez Cie kochała).? Czy to jest na zasadzie kocham ją i mogłaby być moja kochanką?

Gość niedojrzaly
Do gosc 0027. Kochanka a Zona? Nie ,zdecydowanie nie. Czy widze zycie z tamta? Wczesniej tak ,gdyby sie zgodzila,musze przyznac porzucilbym rodzine. Teraz rozumiem ze nie moge myslec tylko o sobie mam dzieci

Gość gość
dziś czyli gdyby odwzajemnila uczucia to bys sie rozwiodl bez problemu?

Gość niedojrzaly
Teraz juz nie , ale tylko dlatego ze mam dzieci

Gość gość
A ile ma ta koleżanka lat?

Gość niedojrzaly
26

Gość gość
""Teraz juz nie , ale tylko dlatego ze mam dzieci "" aha, a wtedy tak bo nie miales dzieci...kumam

Gość niedojrzaly
Do gosc 01 56 Wiesz, nie musze sie tlumaczyc, poza tym juz wszystko napisalem , Co o tym mysle.