Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróci czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu w nieprzyjemny sposób rozstała się z facetem. Byliśmy ze sobą rok czasu, poklocilismy się o to ze chciałam wyjechać na weekend do koleżanki a on mi nie za bardzo chciał pozwolić jechać . Ja mu napisałam ze gdy on wychodzi z kolegami lub wyjeżdża to daje mu swobodę i tego samego wymagam od niego . Dzwonił do mnie wiele razy ale nie odbieralam bo byłam zbyt zdenerwowana żeby z nim rozmawiać . Napisał ze w takim razie to koniec. Odpisałam ze ok że szanuje jego decyzje. Potem jeszcze raz dzwonił ale nie odebrałam i wyrzucił mnie z Facebooka i zablokował na komunikatorze . Nie odzywa sie tydzien . To byl związek na odległość , widywalismy się w weekendy. Oboje jesteśmy dorośli. To była pierwsza taka kłótnia.

Gość gość
Ciekawe jak ty byś to odebrała gdybyś dzwoniła do niego wiele razy bezskutecznie. Dla mnie to jasne - odwal się. Na szczęście są SMS-y, tą drogą postaraj się wyjaśnić sytuację Może wróci, może nie. Tego nikt nie wie.

Gość gość
Czyli powinnam pierwsza nawiązać kontakt ?

Gość gość
tak

Gość gość
A jeżeli podczas trwania naszego związku był osobą dominującą , lubił kontrolować , przyłapalam go raz jak pisał z inną oraz powtarzał że jego przyszła żona to i to bez uwzględnienia mnie . Czy to nie tak ze był ze mną z braku laku i ta awantura była mu na rękę i dlatego nie walczy o mnie? Dodam że to przystojny facet , ma spore powodzenie ale jego związki krótko trwają bo jest tak zapatrzony w siebie. Zawsze powtarzał że jak nie ta to inna.