Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim momencie zycia czlowiek zamyka sie na nowych znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Bo ma juz swoje grono znajomych/przyjaciol i zwyczajnie nie zamierza zawierac blizszych znajomosci z kolejnymi osobami, ktore napotka na swojej drodze?

Nie mam pojęcia, mnie się nigdy nie zdarzyło i zawsze jestem otwarta na nowych, fajnych ludzi.

Gość kaliski
tak może być , gdy pojawia się coś nowego i inspirującego , dla kobiety to może być nowa MIŁOŚĆ po bardzo długiej przerwie i depresji , chciała odpocząć od poprzedniego związku , szukała spokoju i wyciszenia, nawet przestała reagować na telefony od koleżanek i każdy telefon od koleżanki był męką , nie chciała opowiadać o tym, że Iksiński sobie poszedł do młodszej , w przypadku faceta , uciekanie przed znajomymi , przed dziewczyną to jest nowa pasja , czyli na przykład : facet odnalazł w stodole starego Mercedesa , rocznik 1939 z niemiecką swastyką i znając się na autach i motoryzacji już się podniecił na sam widok tego ZŁOMU , w nocy ten ZŁOM do swojej stodoły zaprowadził i gdy już był ZŁOM w stodole to powiedział sam do siebie : ALE CUDO i zrobię z tego ZŁOMU cacko , będzie błyszczeć a gdy wyjadę na ulicę tym cackiem to będzie mój najpiękniejszy dzień życia , są inni wariaci , są tak zwani budowlańcy i kupuje jakiś bardzo stary pałacyk do remontu i zniszczony totalnie , dach przecieka i cały dach do wymiany , okna do wymiany , wszystkie instalacje do zrobienia , schody do naprawy , trzeba wykonać nowe tynki na ścianach oraz posadzki , glazury i terakoty położyć na kleju , podłogi drewniane wycyklinować , czyli roboty jest na jeden rok , właśnie , wtedy , gdy facet ma pasję , hobby , budowę domu własnego to całkowicie traci kontakt z rzeczywistością , dziewczyny dzwonią i zapraszają na imprezę , Cześć Jola , przepraszam w tym momencie , nie mam czasu , akurat teraz przywieźli glazurę i muszę wypakować z auta , gdzie będzie ta impreza Jolu ? Nie , sorry , nie dam rady przyjechać , cały dach mam odkryty , może za miesiąc się spotkamy ? Jola, Jola, a może przyjedziesz do mnie tu na budowę ? Cisza , Jola się rozłączyła , czyli trzeba budować dalej !

Gość gość
Mysl, ze nigdy, chyba,ze jest w głebokiej depresji