Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćmal

Wymarzone 2 kreseczki :)

Polecane posty

Gość gośćmal

Witam przyszłe i obecne mamusie :) na początek opowiem swoją historię :) 1 raz kiedy staraliśmy się to zaszłam po 2 miesiącach starań. 22 listopada zeszłego roku miałam Ostatnia @ i w grudniu 2 dni po spodziewanej @ zrobiłam test i 2 kreski, jedna blada ale widoczna. Zrobiłam 3 testy w różnych dniach i każdy pozytywny. Umówiłam się prywatnie do ginekologa dzień później, i w ten dzień zaczęłam krwawic. nie wiedziałam co to więc poszłam zapytać. Zlecił mi 2 dniowe Bhcg na 1 było 9.77 a na drugim 3.44. Poszłam z wynikami do niego, wiedziałam że to zły znak ale poczekalam, dowiedziałam się tego czego za wszelką cenę nie chciałam się dowiedzieć a mianowicie poronienie.. Najgorszy moment w moim życiu.. :( Przy lekarzu byłam twarda ale jak wyszłam to łzy same mi płynęły.. Lekarz zapytał czy jestem gotowa na nowo zacząć starania - ja oczywiście chciałam. Zlecił mi czekać do 1 @ po poronieniu i zacząć brać przez jeden miesiąc Vibin, aktualnie jestem na 17 tabletce i czekam z niecierpliwością aż skończę :) Jak to u was dziewczyny :) Liczę ze się tu pojawicie i będziemy się wspierać :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować