Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze dziewczyny, darmowe prostytytki?

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie pamiętam, jak to było kiedy byłam młoda. Było niestety podobnie. Moj***adania opierają się na wieloletnich doświadczeniach. Osoby w moim wieku nadal nie radzą same ze sobą, mają problemy z samooceną, wchodzą w związki, z których nie mogą się wykaraskać. Ja osobiście niczego w życiu nie żałuję, moje życie jest stosunkowo udane. Jednak nie zaczynałam współżycia, choć nie do końca o współżycie tu chodzi, ale nie 'oddawałam' siebie nikomu, aby podniósł m.in. moją gimnazjalną, licealną pozycję społeczna, samoocenę, wzmocnij zainteresowanie moją osobą, pomógł mi pokonać moje problemy społeczne. A teraz, a może i kiedyś, strasznie dużo ludzi taki schemat powiela? Chcecie wierzyć, bądź nie. Tytuł tematu nadałam specjalnie taki, aby intrygował, chcę aby jak najwięcej osób odpowiedziało na mój temat.

Gość przerost tresci nad forma
osobiście niczego w życiu nie żałuję, moje życie jest stosunkowo udan>>no to super gratulacje co nie zmienia faktu ze twoj temat nadal nic nie wnosi wiele osob sie nei wypowie bo mamy godzine 2 na forum zostaly niedobitki. wspolczujemy bratu i laczymy sie w bolu raz widzialem dobry cytat na temat tych narzekajacych jak twoj brat jak znajde to wkleje bo mi sie spodobalo kilka zdan.

Gość przerost tresci nad forma
rzadko cytuje czyjeś słowa ale to mi się spodobało wiec zapamiętałem gdzie znalezc, pocżatek zadedykuj bratu a koniec ostatnie 4 wyrazy jest z dedykacja dla ciebie. autora nie znam nie widze na stronie a nie chce mi sie szukac, kontekst inny ale moral niezalezny od okolicznosci. v "Co Cię to k***a obchodzi….Nawet jeśli to prawda i faktycznie „jemu” było łatwiej na starcie, bo dziadek bo babcia, bo gacie miał lepsze i większego c***a, to jakie to ma k***a znaczenie? Dla Ciebie, tego który chce zostać piłkarzem? Chce? No właśnie…. Jeśli naprawdę chcesz zostać piłkarzem to z*********j na boisko i graj k***a w piłkę, a nie dowartościowujesz się odejmując wartości innym."