Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze dziewczyny, darmowe prostytytki?

Polecane posty

Gość gość

Czemu ówczesne nastolatki zachowują się jak darmowe prostytutki? Często myślą one, że są takie piękne, zadbane i interesujące, że płeć przeciwna się nimi chętnie zajmuje, a tak na prawdę, to są darmowym tyłkiem do posuwania...? I jeszcze tak ogromnie się burzą, na takie komentarze. Nie jestem ani zgorzkniałą, ani brzydką, ani samotną, ani starą dziewczyną. Po prostu mam młodsze rodzeństwo i nie pojmuję, co się dzieje.... Macie, aż tak problemy z samooceną, sensem życia?

Gość gość
Wiecej szacunku do kobiety!

Gość gość
Właśnie próbuję to w ich wzbudzić....

Gość gość
Zmienia sie sfera obyczajowa a ty ile masz lat jeśli Moge zapytać

Gość gość
Jestem jeszcze studentką, mam 20-kilka lat. Nie chodzi o to, że komuś bronię seksu. Ani, że jestem zagorzałą katoliczką. Po prostu pracuje z młodzieżą i z nią jest coraz gorzej. Popychają się w stronę różną, przestępstw, seksu itd. tak na prawdę domagając się miłości, zainteresowania... Wielokrotnie na forum słyszy się, że "on mnie rzucił, czuje się nic nie warta", "zdradził mnie", "chce ze sobą skończyć", "odszedł do innej". Jak można pomóc tym dzieciom?

Gość gość
Jak aktor musisz wejść w to środowisko zeby zobaczyc jak to dziala a potem pomagac

Gość gość84
Błędy w wychowaniu, dzieci trochę wychowują się same, no i do tego jeszcze tzw. kultura zachodu. No i mamy co mamy.

Gość gość
Wszystko sprowadza się do jednego

Gość gość
Takie czasy dziś puszczalstwo zostało uznane za dozwolone i nazwane byciem wyzwoloną . Autorko musisz się do tego przyzwyczaić i przystosować do warunków. Porządni mężczyźni coraz mniej zagadują do kobiet i mniej chcą związków a Ty co zrobisz?

Gość gość
a jak pomoc Tobie? masz 20 lat, nigdy nie bylas zakochana, nigdy Cie nikt nie rzucil, nigdy Ty nikogo nie rzucilas... nigdy sie Twoje poczucie wartosci nie zalamalo przez taka glupote ktora jest glupota gdy sie ma 13-15 lat z czego Ty sie smiejesz... Przyjdzie czas na Ciebie , bedziesz miala 20-30 lat i co? to bedzie beka a nie glupota, bo nie jest glupota miec 14 lat, zakochac sie, uprawiac pierwszy seks i gadac ze zycie sens stracilo bo ktos Cie rzucil Lecz sie

Gość gość
Autorka jest dziwna. Poczytaj jak przebiega adolescencja. Jeśli ty tego nie doświadczyłaś to miałaś zaburzony rozwój.

Błędy w wychowaniu, dzieci trochę wychowują się same, no i do tego jeszcze tzw. kultura zachodu x A co am kultura zachodu do tego? Jakoś na zachodzie nie widuję tyle dzieciatych 16nastek co w Polsce

Gość gość84
Kultura zachodu: heroinizm, konsumpcjonizm, niszczenie i marginalizowanie wartości rodziny oraz ludzkiego systemu wartości. Kult ciała i młodości oraz pieniądza oraz materializm, promowanie wyścigu szczurów jako sposobu na życie, ogłupianie i kontrolowanie społeczeństwa, popieranie i promowanie rozwiązłości seksualnej, różnorakich zboczeń i wynaturzeń (gender i tym podobne). Promowanie postaw egoistycznych, niszczenie świadomości narodowej. Próba zrobienia z ludzi, obywateli poszczególnych krajów masy jednakowych konsumentów.