Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćplpl

DOBRZE ZE MIAŁAM CC I TERAZ MAM CIASNĄ

Polecane posty

Gość kresop
Blizna po cc po pól roku staje sie biała , prawie niewidoczna kreska .

Gość gość
Te mysle, ze to prowokacja. Ja rodzilam sn, juz 6 lat temu, porod szybki, ze znieczuleniem, bez traumy, pochwa byla i jest taka sama. Nie sadze, ze jestem wyjatkiem. Raczej wyjatki to luzne pochwy, wypadanie narżadow. Zal czytac te glupoty. Pewnie to jakis dzieciak z gimnazjum pisze a wy odpowiadacie niepotrzebnie.

Gość gość
Ja żałuję ze zrobili mi cc bo mam tak scislo ze po mocnym seksie boli brzuch. Po sn moze bym sie rozluźniła :D. Maz ma długiego i grubego i poprostu mnie boli. A ostatnio cos mu odbilo i mnie atakuje 2 razy dziennie. A po ostrzejszym boli nawet troche tu gdzie jest blizna po cc.

Gość gość
I tu pisza baby Co nie maja pojecia o porodzie naturalnym. Fakt faktem ze sie jest tam luzniejszm do 3 miesiecy po porodzie i jak sie cwiczy miesnie kregla to wraca do normy albo Jeszcze twardsze miesnie sie robia. Ja mam ciasniej niz przed porodem. Teraz po porodzie jestem 8miesiecy i ciesze sie ze nie mam zadnej blizny a jak ktoras nie wiezy ze nie mam luzu w pochwie to daj place i sama sprawdz. :*

Gość gość
Jaka blizna o czym ty bredzisz? Toz to grube jak wlos , jak bialy wlos dlugosci okolo 8-10cm tuz nad wlosami lonowymi , jak ktos nie wie to ciezko sie dopatrzec Ty w necie moze jakies powiklania widzialas

Gość gość
gość dziś nie ma luzu tylko wszystko mi wypada piczą a kiedy kicham to leje w gacie . obrzydliwe

Gość gość
Ja po cc jestem ciasniejsza