Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet jest dobrym materialem na meza?

Polecane posty

Gość gość

Facet, ktory jest rozpieszczony, ma czasem dziecinne zachowania, lubi wypic a w przeszlosci potrafil sie bardzo szybko zdenerwowac i obrazac inne kobiety z ktorymi byl, chwalil sie ile to lasek nie zaliczyl itd. Czy po kilku latach mogl sie calkiem zmienic?

Cokolwiek nie napiszemy ty i tak będziesz uważać jeżeli Tobie na nim zalezy,że on się dla Ciebie zmieni :D

Gość gość
Dobrze ze odpowiadasz bo zalezy mi glownie na wypowiedziach mezczyzn albo kobiet ktore mialy podobna sytuacje

Krótko zwięźle i na temat - olej go, ludzie zmieniają się, ale z reguły na gorsze, a nie lepsze

Gość gość
Mój mąż za każdym razem po dużej kłótni jak mówi ze się zmieni i popracuje nad sobą to się faktycznie zmienia - tak jak ktoś wyżej napisał - na gorsze. Więc już czasem wole żeby nie obiecywał bo niedługo to go oskalpuje...

Gość gość
Ale pisze nie z perspektywy osoby ktora sie z nim zwiazala. Pytam bo w przeszlosci takim go znalam. Dodatkowo chwalil sie ze narkotyki probowal, rodzice z nim mieli przerabane. Jak sie zorientowalam to przestalam z nim przebywac to bylo jakies 4 lata temu. Zastanawiam sie teraz bo slyszalam cos o slubie jego i po prostu jakos ciezko mi uwierzyc ze tak bardzo by sie zmienil ze dorosl do takiej decyzji

Gość gość
Charakter kształtujemy sobie sami , są przypadki że ludzie się zmieniają ale zawsze coś z przeszłości w nich zostaje ... Nie da się tak po prostu oddzielić złego życia grubą kreską i żyć normalnie. Trzeba na to dużo siły i wielu lat pracy z samym sobą.

Gość gość
Ludzie się nie zmieniają, co najwyżej mogą się hamować przez jakiś czas, ale potem to wybuchnie ze zdwojoną siłą.

Gość gość
Pavlo1985 dziś xxx Potwierdzam! Ludzie się nie zmieniają, a jeśli już to na gorsze.

Gość gość
to wszystko zalezy co autorka rozumie przez bycie rozpieszczonym, bo dla niej moze to znaczy ze nie tyra od 6-20 codziennie, ze przespal sie z kobietami bo mial zwykl zycie erotyczne, obrazal kobiety = hejtowal byla ktora go 5 lat zdradzala, probowal narkotykow = nic nadzwyczajnego, lubi wypic = pije 2x w miesiacu z kolegami w weekend

Gość gość
jaj sa mocno zakochani to sie zmieniaja

Gość gość
Jak ktoś hejtuje byłego partnera to jest Piz...A nie facet :D

Gość gość
kolejna co chce być z bad boyem ale potem będzie narzekać. Zaraz zjawi się jakaś laska co będzie mnie obrażać bo piszę o bad boyach :p

Gość gość
Nie, to znaczy ze obrazaj ja przy byle klotni, pil kiedy sie dalo, uczyc sie uczyl slabo a dodatkow mial problemy psychiczne

Gość gość
Jak taki teraz jest, to potem bedzie tylko gorszy...

Gość gość
Taki byl kiedys, teraz wlasnie nie wiem i zastanawiam sie czy mozliwa jest az taka zmiana

Gość gość
Chcesz wiedziec co on czuje, myśli? Na Twoim miejscu napisalabym do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Na pewno Ci rozjaśni sytuację. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl