Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Le  Troll

Męskiego anusa czar

Polecane posty

Gość Nowy   w   mieście
Ojejku, nie mogłem się zalogować bo wiązałem sznurowadło. Zaraz idę lizać duuupe Smofa i nie mam czasu na dyskusje z wami :-(

Gość gość
Nowy zawsze był błaznem i do tego nudnym

najbardziej pozytywnym słowem jakim nowy został określony przez kobiety z kafeterii to "aseksualny " :classic_cool: :D

Gość ojciec nowego
Nowy sypia z matką i sika do łóżka :-)

A ty jebałeś syryjskie kozy, jeszcze nie miałeś internetu i kafeteryjnych anusów :D

miałem internet na korbkę i pre-paida :P szach mat , pulpecie :P)

nie jestem normalnym użytkownikiem i takie pisanie pierdół na mnie nie działa, a rzucaniem gównem zwyczajnie smieszy, po prostu nie pojmujesz z kim się zadajesz, a skoro nie rozumiesz to nie możesz zarządzać tak jak ja wami (wypominałem o tym wczesniej ) :classic_cool: jesteś moją rozrywką niczym więcej ale też niczym mniej :D

Gość gość
Nowy w mieście dziś To mamy układ, czy nie? Po co masz kraść mój pomysł na nick, jak możesz mieć go na własność. Gwarantuje ci że działa. :) Pierwszy właściciel, jeden ban o przebiegu nie mówmy, bo ciągle coś z tym licznikiem kombinują, nie ja. Najlepszy napływowy rocznik 2007 Dlatego, ci co piszą o dziesięciu latach po raz kolejny kłamią. Niestety palę, ale nowy właściciel do uruchomienia tego projektu, może być nawet abstynentem i zadziała. Jak lodowiec na Titanica z tą różnicą, że drzwi wystarczą dla dwóch osób... Dla zainteresowanych... Celine Dion My Heart Will Go On - YouTube, bez nutek, bo to dostaniesz w pakiecie niemalże promocyjnym. Jak również inne przydatne encje ;)

troszkę emocje dziś poniosły "tyraczy" i teraz wiem że konglomert trzyma mój podszyw :D kurde żeby sobie poradzić z takim głupkiem jak jak ja potrzeba aż kilku "wybitnych" umysłów :classic_cool: motzne

zaczyna do ciebie docierać, że ja się nie chwalę, ja ostrzegam ;)

Co byś nie wydukał dziś polegliscie pod wpływem emocji ;) nikt nie mówił ze trollowanie jest proste :D

Gość gość
To nie są żadni tyracze, nawet nie hejterzy, tylko zagubieni ludzie, którzy tylko patrzą jak tu wydoić "starych". Tych z forum, własne mamusie i tatusiów, właściwie kogo się da, byle tylko im nawalono. A tak się nie dzieje, stąd ta frustracja. Będą beczeć tak długo, jak ktoś ich nie przewinie, niczym niemowlaka. :O Sranie na nich Gwiazdorku, to jak dolewanie benzyny do ognia. Tchórzliwe gnojki i z nimi już przegrałeś, teraz chcesz się odkuć i nasrać mi do ryja, jak się zaloguję? Co ugrasz przetyraniem starego dziada? Może popraw sobie humor kopiąc leżących, jak roznosi Cię energia.

22.35 A twój anus już nabiera właściwego poślizgu pod bieżnikiem srogiego karciciela :D ojciec czeka w kolejce jak obiecał? :classic_cool:

Czego ten mój amatorski podszyw nie wymyśli :D pod jakim wpływem emocji? (???) Ja jestem skałą, o którą rozbijają się twoje gładkie poślady :classic_cool: