Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Le  Troll

Męskiego anusa czar

Polecane posty

Gość gość
To nie dowod mojej krzywdy ale twojego debilizmu :o Le Troll 2016.02.13 Ruchalem twojego ojca a potem ciebie smiech.gif na koniec patrzyłem jak sobie na wzajem obciagacie cool.gif

Gość gość
1

To jest forum erotyczne i moja wypowiedź mieści się w tym zakresie :) chcesz jeszcze czymś błysnąć, geniuszu ? :-P

Gość gość
Juken wypaliles sie :-(

Gość gość
W takim razie większość wypowiedzi damianka również mieści się w zakresie forum :D

Gość gość
od Duszka to sie odpiertol pedałku z Dąbrówki :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

No dobra :o spokojnie, tyko nasram ci do ryja i juz sobie idę ;) skretyniała psia morda :D

Gość gość
Co za pajac..

Gość gość
..i pedał :-(

Gość gość
Pedał to jest Juken a to tylko jego marny podszyw tu poddryguje.

Gość gość
Podszyw i Juken podrygują na tym temacie.

Gość grupa awanturnikuff
Podszyw podszywem, ale Juken miekki flak sie zrobil.

Gość gość
Le Troll dziś Ojej straszne , a chcesz poczuć co znaczy dosłownie ból d**y ? cool.gif Juk Zgłoś Le Troll dziś I wykonuje powolne acz stanowcze ruchy firkcyjne w Twojej meskowaginie cool.gif Juk To nie jest podszyw :D

Gość gość
Przecież on nigdy nie był żadnym kozakiem za jakiego się przedstawia. Jego metoda to wyzwać z grubej rury nieogarniętych, a jak trafiał na grubszą rybę podkulał ogon i delikatnie smarował wazeliną. A teraz okazuje się że to zwykły pedał :D

nooooo I w dodatku ****** twojego starego :classic_cool: ale z ciebie ANALityk :P

Gość gość
No własnie. Jest i pedał inteligent :D

Gość gość
"przejRZałeś" tumanie!!!

Gość gość
gość dziś Przecież on nigdy nie był żadnym kozakiem za jakiego się przedstawia. Jego metoda to wyzwać z grubej rury nieogarniętych, a jak trafiał na grubszą rybę podkulał ogon i delikatnie smarował wazeliną. A teraz okazuje się że to zwykły pedał x cały Jukenik,

Gość gość
Mnie. :) Dla odmiany teraz ja sobie popatrzę i pośmieję się z Twojego podszywu. :D :D Podszyw jest zabawniejszy, ty nie tylko nudzisz, to srasz ludzim do ryja. :O Myślałem że to już wyszło z mody...

Ja jestem legendarnym trollem, a ty kim jesteś chłoptasiu bez sznurówek? Jak ja tyrałem największych tuzów tego forum, ty ciągnąłeś bobofruta z gwinta. I co teraz, mam ci ojca w*****ać, ciebie, a na koniec kazać wam obciagać sobie nawzajem? :D Uważaj, bo nic nie rozumiesz, a ja jestem agresywny i kreatywny :classic_cool:

ps. masz niezwykle ciekawe zainteresowania, czy damian zrobił kakę czy nie :D wybity umysł :P

Gość gość
Jesteś zabawny złodzieju, ale nie dlatego cię pogłaskałem po główce. Bycie Gwiazdorkiem, to ciężki kawałek chleba. Chcesz przebierać nóżkami z niecierpliwości na kolejny tyrający wpis, tak jak oryginał? Nabawisz się płaskostopia. Ciągnięcie za rydwanem, też nie należy do najprzyjemniejszych. Już nie wspomnę o obciążeniach finansowych. Przecież na stację Ratusz- Arsenał, nie będę dojeżdżał za swoje. Bycie Gwiazdorkiem, to nie taka łatwa sprawa złodzieju. Sranie do ryja może i przechodzi do lamusa, ale i na ciebie znajdzie się środek.

Gość gość
Podszyw Jukenowi zrobił Nowy! wkopał się tymi sznurówkami. I jeszcze z orange nawija z reprymendą do podszywa, którego sam jest autorem. Co za błazenada :-O