Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka Rydz

Odświeżona skóra

Polecane posty

Znacie jakieś dobre zabiegi na buzie? chciałabym zeby byla bardziej rozswietlona i nawilzona, no i zeby mi nie wysychala. Pomocy

pewnie. zabiegów jest mnóstwo. Możesz stosować wiele maseczek, ale możesz też pójść na zabieg do kosmetyczki. Ja specjalnie z poznania przyjechalam do lodzi bo slyszalam ze profesor Kaszuba otworzyl swoja klinike. Moja mama leczyla sie kiedys u niego jak mieszkalismy w łodzii była bardzo zadowolona. Ja też miałam problemy z cera wiec sie wybralam i nie zaluje. Maja nowa filie na Jaracza bodajze 66 i naprawde duzy wybor zabiegow, ktore pomoga Ci odswiezyc skore. zajrzyj sobie na ich strone w internecie. Ja profesora polece kazdemu <3

Robię tak, nalewam wrzątku do garnka, wlewam kilka kropki olejku lawendowego, pochylam twarz, na głowie rozwijam ręcznik i spędzam tak ok. 10 minut. Pory się otwierają. Następnie smaruję całą twarz zwykłym kremem Nivea, kładę grubą warstwę, a następnie twarz przykrywam mokrym, gorącym ręcznikiem - może być ten sam co wcześniej, właśnie namoczony w wodzie z olejkiem lawendowym. Po takiej pielęgnacji twarz od razu wygląda lepiej. Znany i sprawdzony sposób od lat.

to pewnie, też próbowałam, ale teraz chciałam pójść do "specjalisty" ;)