Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  Kasia

97% Kobiet siedzi w gomu na garnuszku partnera męża itp pasożyty

Polecane posty

Gość gość  Kasia

Takie są fakty

Gość gość
Skad masz te dane? Z wyobraźni chyba.

Gość gość Kasia
dumna jestem , że mam takiego frajera. któren za to , że mu rozloże czasem nogi utrzymuje mnie a tyra po godzinach , często jest spocony, śmierdzi więc mam kochanka pachnącego

Gość gość
Mysle ze to kwestia srodowiska w jakim sie obracasz no i wnioskuje ze otaczasz sie patologią skoro taki widzisz obraz. Ja widze zupelnie cos innego.

Gość gość
srogie piguły autorze :) co u mamy? dalej masturbujesz się jej bielizną?

Gość gość
a z a niania zaplacic 10zl na h?? to chyba lepij jak matka posiedzi co?

Gość gość
jakie 10? ja pracowałam jako niania, brałam 15 do 17.00, a wieczory i weekendy po 20.

Gość gość
No jest sporo takich kobiet ale 97% to gruba przesada:P

Gość gość
Teraz weszło 500 plus to więcej kobiet będzie siedzieć w domu z dziećmi.

Gość gość
Ano albo dobrze nogi rozkładały albo dobrze lody robią, ze siedzą te pasozytki w domu i na wypłatę męża czekają ale kij ma dwa końce, mężczyźni szybciej umierają i taka co ma 40l nikt jej do pracy nie weźmie ,bez doświadczenia, bo po co miała pracować jak maz na nią zapierdalał, jedyne doświadczenie tych kobiet to w łóżku bo tak uwiodły tych mężczyzn. pRACOWITE I ZARADNE KOBIETY CO BEZ CHŁOPA SE PORADZĄ, NIE-MAJA TYLE SZCZĘŚCIA CO TE IDIOTKI, BO BRAK FACETA DLA NICH TO PORAŻKA.

Gość gość
Większość kobiet by chciała żeby te 97% było prawdą, ale tak nie jest. :)

Gość gość
niestety mam taką koleżankę jej facet dobrze zarabiał i uważała że nic nie musi nawet w końcu studiów nie skończyła bo się nie chciało teraz znalazła innego jelenia, który ją utrzymuje mają dziecko za ona ciągnie z niego kasę po lata po kawiarniach mieszkają w ciasnocie na poddaszu u rodziców rachunków praktycznie nie płaca ona jest takim leniem woli przejeść kase niż odkładać na mieszkanie a warunki mają takie że albo zacisną pasa i pójdą na swoje albo będą przeżerać kasę i się gnieść na 9 metrach plus ciągłe awantury z rodziną, masakra

Gość gość
no i co cie tak w tym boli? ze ciebie nikt utrzymywac nie chce? ze pod presja takich oszolomow jak ty, ktorzy zyja zyciem innych chcialabys ale nie mozesz tak zyc? w czym ten bol du/py bo nie rozumiem?

Gość gość
Mnie nic nie boli, to ciebie boli ze bez faceta nie będziesz umiała sobie radzić sama, bo taka prawda i tylko prawda, zresztą takim idiotkom brakuje inteligencji, bo gdzie ja miały nabyć jak tylko w dzieci i pieluchy się bawiły ,niewiedza co to praca pa.

Gość gość
Mowie dobrze d**y dają te kobiety i pieniędzmi szastają ,nie maja szacunku do pieniędzy i do tej osoby co ta wypłatę przynosi, bo po co szanować pieniądze, ciężko zarobione, jak one na te pieniądze nie pracowały i nie zamierzają pracować, to śmierdzące egoistki ,hipokrytki z takich kobiet . W ZŁOŚCI TEGO NIE PISZE, ALE TO PRAWDA KTÓRA BOLI.

Gość gość
dodam że koleżanka gdyby nie mąż i rodzice to by pod mostem siedziała jest mało bystra, mało inteligentna i leniwa