Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża prosze o wypowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie odnośnie tego czy któraś zauważyła u Siebie już tak wczesne objawy ciązy ogólnie powiekszenie piersi i strasznie bolą sutki przy dotyku po owulacji ból podbrzusza przez kilka dni i wzdęcia robiłam test 8 dni po stosunk wyszedł negatywny wiem że to za szybko ale musiałam go zrobić bo ciekawość mnie zzerała okres powinnam dostać dopiero za tydzień i tak się zastawiam czy mogę być w ciąży stosunek odbywałam w dni płodne bez zabezpieczenia i partner doszedł w środku nie wiem mam jakieś dziwne przecucia ale nie chce robić kolejnego testu wole poczekać do dnia spodziewanej @.Wypowie się któras z dziewczyn czy może tak miała teraz już mija 14 dzień od stosunku

Gość gość
dodam ze mam apetyt na slodkie i slone

Gość gość
wiesz co ja nie pamiętam bo to już rok temu było hehe ale na samym początku okropnie bolały mnie piersi nawet najmniejszy dotyk kończył się mega bólem i bolał mnie bardzo brzuch jak na okres i moja podświadomość mówiła mi, że jestem w ciąży. Nie musiałam robić testu a wiedziałam więc nie robiłam i poszłam do lekarza mówiąc że jestem w ciąży i był to 6tc. tak samo jak mówiłam, że będzie chłopak no - no i jest! :) poczekaj do @ i wtedy zrób drugi test

Gość gość
No to możliwe że to bedzie ciąża z jednej strony nie planowałam jeszcze tak szybko ale z 2 strony jakby była cieszyłabym się to pozostało mi czekać do dnia spodziewanej @.

Gość gość
Ciekawość mnie zżerała.... Jestem ciekawa jak Ty ciążę wytrzymasz, już w pierwszych tygodniach będziesz ruchów dziecka się doczukiwać, a płeć będziesz chciała poznać na 1 usg... Organizm/psychika często płata nam figle...

Gość gość
Nie Tylko skoro już miałabym być w ciąży to chciałabym o Siebie bardziej zadbać więć wolę wiedzieć szybciej niż dowiedziec się po 3 miesiącach że jestem w ciązy bo i takie przypadki bywają mówie że nie planowałam ale jakby było to nic by się nie stało poprostu mam dziwne przeczucia bo nigdy tak nie miałam co ma być to bedzię. Pozdrawiam

Gość MamaMloda39
W pierwszej ciąży za nim zrobiłam test czułam się inaczej podczas stosunku, piersi były minimalnie nabrzmiale, początkowo myślałam ze wykręca sobie nudności bo były to takie chwilowe przeblyski złego samopoczucia. USG mialam wykonane w 4 tygodniu i 6 dniu wiec tylko pęcherzyk było widać a dolegliwości mi doskwieraly 2 tuż wcześniej. Więc nawet test nie byl w stanie wykryć jeszcze tej ciąży

Gość gość
Ja chyba 2 tygodnie przed okresem miałam ochote na truskawkowe lody i bolały mnie piersi. Trzy dni po spoznionej miesiące zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Teraz 15 tydzien ;) Powtórz test najlepiej jak spozni:d