Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili12

Jak ktoś chce dziecko to nie może, a jak ktoś nie chce to wpada :(

Polecane posty

Gość Lili12

Witam, piszę tutaj ponieważ niesprawiedliwość tej planety mnie przeraża. Chodzi mi o kwestie macierzyństwa; Jak to jest, że kobiety pragną mieć dziecko i nie mogą go mieć, zdrowo się odżywiają, potrafią kochać i chodzą regularnie do lekarzy. Często nawet okazuje się, że są bezpłodne, albo ich partner. Gdy już zajdą jednak w ciąże to muszą się bardzo starać, by ją donosić. Często też mają bardzo dużo przykrych objawów w czasie jej trwania. Natomiast ludzie którzy nie planują, nie mogą mieć, pochodzą z patologii itp wpadają i rodzą ile tylko można. To niesprawiedliwe. Nikogo nie potępiam i chciałabym, aby mnie też zrozumiano. Moja historia jest dramatyczna, nie chciałam dziecka, niestety zaciążyłam i to nie z mężem, czy partnerem ale z gwałcicielem. Ten jeden raz i już, a inne kobiety muszą się starać latami. Nie pokocham tego dziecka, bo nie umiem kochać,pomijając już to, że przypomina mi o gwałcie. Zmuszona jestem oddać je do adopcji i jest mi przykro bo ja ofiara staje się oprawcą. Szczerze współczuje kobietom, które nie mogą a chcą mieć dzieci, chętnie zamieniłabym się moją ciążą z którąś.

Gość gość
W rzeczywistości nie tak łatwo zajść, w najbardziej płodnym dniu to marne 30% szans.

Gość Lili12
Czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
jakiesj z e ktos zg****il nas?? nie wymyslaj tu story idz na spacer a dzieciz g****u tak jak kazde niechciae sie usuwa

Gość gość
Jeśli to prawda, a nie zmyślona historyjka, to jest to straszne :o Autorko, czemu po gwałcie nie wzięłaś tabletki po?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś Po pierwsze dlatego, że nie wiedziałam że takie coś istnieje. Nie miałam nigdy partnera więc nie interesowałam się tymi sprawami... Po drugie dlatego, że nie miałam głowy do tego, byłam w głębokiej rozpaczy i w sumie nadal jestem...

Gość gość
A ile masz lat?