Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz z... prostytutką? :(

Polecane posty

Gość gość

Odwala mi już ostatnio. Nigdy nie miałem dziewczyny, jestem prawiczkiem, hormony buzują i na poważnie myślę o... seksie z prostytutką. Czy to jedyne wyjście dla przegrywa bez życia? Zamknąłem się w sobie strasznie, nigdzie nie wychodzę, bo nie mam z kim, a swoje potrzeby seksualne mam. Wiem, że to żałosne iść do dz..wki ale ja już nie wiem co robić. Wbrew pozorom nie jestem nerdem. Może przystojniakiem nie jestem, ale jakos źle nie jest, można ze mną pogadać, ale sam wyjść do ludzi nie umiem. Chciałbym poczuć smak seksu, mam jakąś głupią nadzieję, że to trochę podbuduje moje ego. Co o tym sądzicie?

Gość gość
jesli chcesz HIV w gratisie to idz 🖐️

Gość prawictwo pospolite 152
twój pomysł jest średni . Wystarczy pomysleć ze prostytutka ma HIV ,HPV , kile itd nie wiem jaka jest szansa zarażenia się , ale jesli miałbym koniecznie iśc do prostytutki to na pewno nie na seks Jakbym poszedł to raczej na masaż

wiadomo sprawa dyskusyjna czy warto tracić 150 zł na godzine za sam masaż nagim ciałem .. To juz zależy od ciebie

Gość gość
już wole zostać prawikiem 40letnim niż iść na k***y

Gość gość
Jestem po 20-stce i ani nigdy nie uprawiałem seksu ani nigdy nawet dziewczyny nie miałem. Coraz głupsze mi pomysły przychodzą...

ale potem możesz żalować będzie kiepsko w prezerwatywie , a poza tym wiadomo choroby..

ja kiedyś czytałem ze w Polsce w salonach masazu to przynajmniej co 2 taki salon oferuje nagie masaże .. I to mnie zdziwiło Bo to nie są przecież prostytutki tylko zwykłe masażystki i one takie coś oferują..

Gość gość
lubie bez gumki, a czy za doplata zgodzi sie na bez gumki?

Gość gość
Mam już dość siebie... Nie chcę zostać prawiczkiem bez doświadczenia w sprawach damsko-męskich. Wstyd mi przed sobą, przed znajomymi, przed rodziną, że nikogo nie miałem.

Gość gość
lubie bez gumki, a czy za doplata zgodzi sie na bez gumki? pewnie ze sie zgodzi , przecież prawie każda robi seks oralny bez gumki bez dopłat Jedynie stosunek jest w gumce.. Stosunek bez gumki ? Nie licz na to ..

Gość gość
stosunek bez gumki dopłata 50zł :D

Gość gość
To nie ja pisałem tylko jakiś d3bil się podszywa.

Gość gość
To fajno, wole doplacic 50zl i zeby stosunek byl bez gumki niz w gumce bo tak jest przyjemniej podobno.

Gość gość
tylko c***y ****ają sie z gumką