Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy urzędy skarbowe sprawdzają anonimowe donosy Chcę podac byłego kochanka

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie czy pisząc anonimowy donos do urzędu skarbowego czy będzie on rozpatrywany? Chce zgłosić mojego byłego kochanka, który jeździ luksusowymi samochodami , kupił dom a wszystko z przekrętów. Wiem to bo wszystko mi mówił. Czy składając szczegółowy donos na niego ale anonimowy to spowoduje on kontrole u ex?

Gość gość
to zależy! :D jak źle mu się powodzi, brakuje mu pieniędzy, ma nędzną pracę, i ogólnie taki z niego ciul to TAK, szczególnie gdy chodzi o groszowe sprawy :) zaś jeśli to duża i bogata firma, mająca szerokie koneksje u lokalnej społeczności a już na szczeblu centralnym w ogóle, i zarazem robi przekręty na kolosalne kwoty, to wątpie:O taki donos z oczywistych względów jest tworem zazdrości lub też zażartej konkurencji, buahahaha :D

Gość gość
Nie ma koneksji u społeczności. firma srednia ale kase trzepie na wyłudzeniach.

Gość gość
Takich życzliwych jak ty to jest mnóstwo i US jest zasypany takimi donosami od zazdrosnych konfidentów, nawet jak się US mu przyjrzy to facet zapewne nie jest głupi i wszystko co ma jest zapisane na kogoś innego i US może mu skoczyć.

Gość gość
Idź do psychologa, niech Ci pomoże uporać się z emocjami. Donos do US Ci nie pomoże.

Gość gość
Ale znam wszelkie szczegóły na co i ka gogo oraz które faktury były lewe. Z nicZego się nie wywinie.

Gość gość
Kochanko. Jesteś żałosna, dosiegnelaś dna i za to ze on ciebie nie chce chcesz mu życie obrzydzic. Wiesz czego życzę takim k****m jak ty? Żeby zasadził ci kopa w dupsko! Lafiryndo bez honoru

Gość gość
opowiadacie moja "znajoma" pisze na mnie do ZUSu i US i mnie kontrolują :D Pozdrawiam Panią K.

Gość gość
weź leki stara wariatko

Gość gość
Ale znam wszelkie szczegóły na co i ka gogo oraz które faktury były lewe x Hehehe i myślisz że to pomoże? Facet kopnął cię w tyłek a ty szukasz powodu do zemsty bo już z jego kasy nie skorzystasz, więc chcesz mu ją odebrać :P Żałosna jesteś po prostu... a przy okazji radziłbym uważać, bo może cię pociągnąć za sobą na dno :P

Gość gość
i raczej pociągnie na dno....

Gość gość
A pomyslałaś o tym. że tam są dzieci ?i to one mogą ucierpieć najbardziej?

Gość gość
Tego nie pisze kochanka tylko debil który chce uwalić męża lasce na którą leci i przy tym rozwalić ich małżenstwo ,dodam że jest to odrzucony sebil który sie msci i już z zazdrosci aż sie gotuje ..w d***e ma to że ona ucierpi ichj dzieci na tym najbardziej bo to ona budowała ten dom dla dzieci.