Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie1212

Problem z okresem, objawy ciąży.

Polecane posty

Gość pomóżcie1212

Ostatni okres miałam 15 grudnia 2015 roku. Trwał on 6 dni, z tego co pamiętam był normalny. Zawsze miałam okres trwający 6-7 dni, bardzo obfity, i ciemny. Miałam w styczniu dostać jednak nie przyszedł. Zaczęło mnie mdlić, ciągnąć na wymioty. Były bóle jajników, brzucha, podbrzusza. W styczniu również miałam bóle żołądka ale wtedy myślałam że zatrułam się lekiem bo akurat byłam po zabiegu i brałam Ketonal. Przestałam brać tabletki i minęło po 3 dniach... takie skurcze żołądka które szły aż do pleców. Wracając do tych bólów brzucha. Nigdy wcześniej takich nie miałam przed okresem, ani nigdy. Miałam je około tygodnia. Później minęły. Do tego mrowienie w piersiach. Brodawki zrobiły mi się ciemniejsze i do teraz są, piersi puchną cały czas. kilka dni temu dostałam taki "okres" ale nie wyglądał on jak normalny. Była to krew zmieszana ze śluzem, mniej jej było i była jaśniejsza. Wystarczyła jedna podpaska dziennie jak nigdy wcześniej, aż się zdziwiłam, trwał 4 dni, nigdy takiego krótkiego nie miałam. Tym razem bez PMS który męczył mnie co miesiąc, bez bólu piersi, bez bólów jajników, zero skurczy macicy. Czułam się jakbym nie miała w ogóle okresu. Dodam że mój śluz stał się całkiem inny niż dotąd, wygląda jak sperma :P Był przed tym 4 dniowym okresem i pojawił się od razu po nim. Jest teraz jeszcze gęstszy. Betę robiłam 2 lutego i nic nie wykazała. Co to może być?

Gość pomóżcie1212
Dodam jeszcze że nie robiłam bety hcg, tylko betę całkowitą bo taką polecili mi w laboratorium. i wyszła 0,28 wtedy.

Gość pomóżcie1212
A i zapomniałam dodać, nie zabezpieczałam się tabletkami anty więc nie mogło to spowodować burzy hormonów. Od 3 lat stosowałam stosunek przerywany i prawdę mówiąc to nie patrzyłam kiedy mam płodne a kiedy nie.