Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wisiek

Jestem przegrywem po co ja się tyle uczyłem

Polecane posty

Gość gość
jakbyś kształcił się na kardiochirurga miałbyś szanse na zarobki 10-15 tys zł

Gość Wisiek
No dobra ludzie na chirurga czy innego lekarza, żeby się wykształcić trzeba mieć do tego predyspozycję, to nie jest tak że powiesz komuś ucz się na lekarza i on nim zostanie. Trzbea mieć głowę do Biologi Chemii itp Ja miałem głowę do Wosu Histori zrobiłem aplikację chyba poszedłem w zawód do którego mam głowę. To jest trochę tak jak by powiedzieć komuś kto rzuca dyskiem że gdyby rzucał młotem miałby złote medale xD

Gość gość
NO Wisiek ma trochę racji :)

Gość gość
ale ja nie mówie o lekarzach, tylko o chirurgach zwykły lekarz internista nigdy nie zarobi więcej niż 4 tys zł Jedynie kardiochirurdzy mają szanse na takie zarobki

Gość Fatttaaa
EEE. zadne studia sie nie oplacają. Oplaca sie miec zawod. Studia to nie zawod!!!!!! Uniwerek nie daje zawdou!!!! Wypisac ci zawdy: radca prawny, prokurator sedzia adowkat informatyk-po tym jest naprawde dobrze, dorabiam i dorabialam sobie w ten sposb na aplikacji-hehehe a nie: aplikant radcowksi, prokuratorski, asesorzy!!!-to nie sa zawody... Po co ci byla ta aplikacja, nie mogles wziac zasiwadczenia po 4 latach boadajze... nie wiesz, ze to strata kasy i czasu..? Mnie ocknelo, jak mi kazali porad prawnych udzielac i postepowania prowadzic bezdomnym i tym, tym.... w trudnej sytuacji. Dla doswiadczenia:) Wtedy olalam sprawe i poszlam po pieniadze do pracy, a nie po.. no nie wiem.. po co... Przez ten system mialam zalamanie, bo kolezanki dzieci, rodziny, a ja pro bono cale zycie... Potrzebne mi byly pieniadze!!! Czy to takie dziwne??? Ze chce sobie kupic cos fajnego, wyprowadzic sie?? Powiedz?

Gość Wisiek
I co rzuciłaś aplikację w czasie jej trwania? WOW odważna decyzja Ja ją dokończyłem Ale dzisiaj mam chęć na zupełnie co innego Chce mi się żyć mam 28 lat i chociaż to nie dużo to też nie jest to 15 lat. Jeszcze 5 lat i po młodości. A też do jakiś przystojniaków nie należę , ciężko pracuję i nie mam czasu na zabawę rozrywkę. Podczas gdy ja latam w garniaku mój brat przebiera sie w dresyy i idzie na siłkę ze swoimi dwoma koleżankami. No zazdroszczę mu nie powiem

Gość gość
Ja p*****le. Tak się kończą chore ambicje ludzi. Ludzie ja poszedłem do prostej i łatwej pracy. Zaraz po technikum, zrobiłem sobie kurs na motorniczego Pracuję w tramwajach. Zarabiam 3 na rękę. Mam 26 lat. Ktoś się może śmiać ale ja mówię dzisaj każdy chce być prawnikiem, ekonmistą, bankowcem, A najmniej ludzi ma zwyczajne pomysly na życie I wiecie co? ci co nie kombinują nie mają niewiadomo jakich ambicji najlepiej na tym wychodzą, Tak jak ja. Bardzo lubię tą pracę. Chciałbym w przyszłości pracować w PKP. tam zarobki są jeszcze wyższe. Pozdrowienia dla wszystkich magistrów co w moim wieku zarabiają połowę tego co ja

Gość gość
Byle jaki kierowca na trasach międzynarodowych zarabia 3500. Można można? Trzeba się było uczyć do 30 stki? A wiesz jak będąc takim kierowcom można mieć fajne zycie,? Uwierz mi, ma się wspomnienia z całej europy. poznaje się ludzi, zawsze szansa na jakiś romans

Buduj markę własną, w tym w mediach społecznościowych, udziel czasem darmowej porady, za parę lat otworzysz własną kancelarię i będziesz zarabiał...

Gość Fatttaaa
5 lat i po mlodosci??????? dlaczego? nie zyj dalej wg schematu! nie pakuj sie w zone i dzieci przed 40stka jestes facetem-nie musisz aplikacji nie rzucilam, dluzej nie moglam sie w nia bawic.. wroce kiedys wroce teraz chce mi sie zyc nie wiem dlaczego teraz i nie wiem czy to nie jest odreagowanie. napisz do mnie, to zabiore cie w podroz i zobaczymy, czy jest fajnie... wyjezdzam od ostatnich 6 miesiecy raz w miesiacu, tylko ze samej mi sie przykrzy:( a z byle jakim facetem nie mam ochoty:(

Gość Fatttaaa
jakbys sie skusił i mial ochote na ryzyko to podaje moj adresik semilajn@wp.pl zyje sie tylko raz, raz,raz,raz...

Gość gość
Masz dołek, też miałam. Przetrwasz i cierpliwie poczekasz na górkę.

Gość gość
up

Gość gość
A ja znam mnóstwo takich co w zawodach prawniczych nigdy nie będą już zarabiać dużo bo rynek się zapycha i coraz więcej osób kończy aplikację adwokacką i radcowską.Są osoby które prowadzą kancelarie radcowską 10 czy 15 lat i mało zarabiają.

Gość gość
A ja rzucilam studia prawnicze po 3 roku, bo zobaczylam co sie dzzieje w polskim prawie. Od tego czasu zarobilam dosc pieniedzy, wybudowalam dom, rozwijam sie . Orzede wszystkim nauczylam sie jak zarabiac pieniadze i mnozyc je. zadne studia tego nie daja. Nie mialam zadnych plecow, rodzice zwykli robole . ale trafilam na z******tego meza, takiego jakiego szukalam. on mnie nauczyl jak sie robi pieniadze. Wiedza niezbedna, ale nie po uniwerku.