Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

premiery filmowe

Polecane posty

Gość gość

na jakie premiery filmowe czekacie?

Gość gość
Czekam na "Ciało" . O nadchodzących premierach czytam na portalu filmowym srebrny-ekran.pl. Dzięki temu mam jako-takie pojęcie na co czekać, na co iść, a na co szkoda czasu.

No ja właśnie czekam na nowy film z Olgą Bołądź! Widziałam kilka zdjęć i trailer- bardzo przypadł mi do gustu :)

Gość Alif
Ciało strasznie polecam, fenomenalny film. A "Kochaj" jest w zupełnie innym klimacie, ale też bardzo fajnie się go ogląda ;)

Gość Alif
"Ciało" strasznie polecam - fenomenalny film ;) "Kochaj" jest w zupełnie innym klimacie, ale też bardzo mi się spodobał - sporo śmiechu ;)

"kochaj" mnie też się podobało, świetnie dobrane kreacje gwiazd nasze dziewczyny dają rade, i na prawdę galeria kobiecych charakterów niezła.

Też się wybrałam w końcu i film jest super przyjemny- jak letni wietrzyk, lekki przyjemny orzeźwiający :)

Gość alif
No właśnie. I te ciuchy! Podejrzałam kilka fantastycznych stylizacji ;) Co Wam jeszcze podobało się w tym filmie? Co myślicie o muzyce?

Gość iza341
Jeżeli chodzi o Kochaj, mnie bardziej zaciekawiła sama koncepcja niż tylko kreacje... Taki sex w wielkim mieście ale w mniejszym mieście (Płock) i z normalnymi laskami jako bohaterkami. Moim zdaniem każda z nas raz na jakiś czas zachowuje się jak któraś z bohaterek Kochaj - świetna zabawa, szczególnie jeżeli lubimy autokrytykę :D

Gość Malijago
Ja czekałam na Kochaj bo chciałam isc na babski film bo ostatnio oglądałam same męskie kino i juz mnie to zmęczyło, strzelanki i zabili go i uciekł itp. Bardzo fajny film na miłe popołudnie z koleżanką.

Gość Hellgis
Moje dziecko to czekalo na gdzie jest Dory :) a ja z kolezankami na Kochaj bo chcialysmy z dziewczynami zostawic pociechy facetom i sie wyrwac na babski film i swietnie sie bawilysmy

Gość Lidiana
Ja planuje jutro iść na Kochaj a po filmie idziemy nad Wisłę :) Bo są super ciepłe wieczory i szkoda, nie korzystać i nie imprezować :)

Gość gość
Czy wiesz ktoś coś na temat kontynuacji filmu "Dary Aniola"?

Gość gość
kontynuacje Twin Peaks w 2017

Gość gość
Moja premiera już się odbyła 17 czerwca. Obecność 2. Prze kozacki horror :-) polecam.