Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰wiedzbezuzyteczma

Czy wykladowca moze poderwac studentke?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰wiedzbezuzyteczma

Wiem ,ze jesli chodzi o szkole gimnazjum czy srednia to nieetyczne i karalne.ale na studiach kazdy ma ponad 18 lat.Mozna wtedy pozwac wykladowce o molestwowanie? Jak sad na to spojrzy? Bedzie odpowiadal tak jak zwykly czlowiek czy sa inne prawa z tego wzgledu ,ze jest wykladowca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Wyk艂adowca mo偶e poderwa膰 studentk臋, mo偶e si臋 z ni膮 spotyka膰 i mo偶e si臋 z ni膮 nawet o偶eni膰, je艣li oboje maj膮 tak膮 ochot臋. Za sam fakt, 偶e si臋 spotyka ze studentk膮 nie mo偶na mu nic zrobi膰. Natomiast oczywi艣cie studentka ma prawo takiego wyk艂adowc臋 ola膰 i nie da膰 si臋 poderwa膰. A je艣li on potem jej utrudnia 偶ycie, to zg艂asza si臋 to do samorz膮du, potem sprawa w臋druje do rektora ds. student贸w i w g贸r臋 do dziekana. A molestowanie zg艂asza si臋 normalnie na policji. I jest rozpatrywane jak ka偶da inna podobna sprawa. Wyk艂adowca nie jest bogiem z racji posiadanego tytu艂u naukowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
doopa za oceny, i na wyk艂adach mo偶esz spa膰, bo艣 艂adna i ci si臋 nale偶y, a on se zarooha, i wszyscy happy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰wiedzbezuzyteczna
Ale on wcale nie jest moim wykladowca. Mam wyklady na innym wydziale i akurat pierwsszy raz gdy go zobaczylam to wlasnie tam..nie wiedzialam czy to student wyklasdowca czy ktos inny,ubrany byl dosyc normalnie..i potem juz ciagle go tam widuje. Caly czas sie usmiecha. Jak jest tlok i przechodzi to delikatnie lapie mnie za plecy..ale nie pisze to bo twierdze,ze on mnie podrywa..poprostu jestem ciekawa jak takie cos byloby rozpatrywane w sadzie..bo nauczyciel chyba dostalabym wyzsza kare za molestowanie..tak? W koncu sa nieplnoletni uczniowe i nie takie sa zasady gry..a tutaj wszyscy dorosli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W jakim s膮dzie?? Oboje jestescie dorosli i to zwykla sytuacja kiedy facet podrywa kobiete. Nie ma zadnej zaleznosci zawodowej. Do sadu sie za to nie idzie. Jak kobiecie sie nie podoba to moze odmowic. Proste jak konstrukcja cepa. Wiec nie stwarzaj problemow. Chyba masz nudne zycie, skoro sobie budujesz w glowie ca艂膬 historie.

Udost臋pnij ten post

Poprostu dziwnie sie czuje ,ja jednak jestem mloda i ucze sie a on tam pracuje i mam wrazenie ,ze to troche nieetyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Wi臋kszo艣膰 wyk艂adowc贸w 偶eni si臋 ze studentkami. To norma. Nie ma w tym nic nieetycznego, p贸ki oboje s膮 zainteresowani.

Udost臋pnij ten post

Ale wykladowcy zazwyczaj sa starzy.ktora studentka chcialaby wyjsc za maz?

Udost臋pnij ten post

Wyk艂ada艂am, a nie jestem stara :D Wyk艂adowcy s膮 w r贸偶nym wieku, od ludzi w trakcie doktoratu czyli 26-28 lat, przez doktor贸w, doktor贸w habilitowanych i profesor贸w. Czyli zasadniczo od 26 do 65, dla ka偶dego co艣 mi艂ego.

Udost臋pnij ten post

No dobrze wiekszosc z nich ma zony rodziny? Co widza w takich studentkach? Maja spokojne zycie. Praca rodzina pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Nie zgodz臋 si臋 z tym, 偶e wi臋kszo艣膰 ma 偶ony. Z tego co pami臋tam z czas贸w studi贸w i w艂asnej pracy dydaktycznej na uczelni, rzadko kt贸ry jest 偶onaty w wieku 30+, norm膮 s膮 ma艂偶e艅stwa z 10-15-letni膮 r贸偶nic膮 wieku.

Udost臋pnij ten post