Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marqus

Darmowy przejazd Uber taxi :)

Polecane posty

Gość Marqus

Hejka. Jeżeli chcecie skorzystać z darmowego przejazdu Uber taxi to mam dla was bon. Wpisujecie kod "cch9wue" w aplikacji Uber w zakładce "Zniżki" albo rejestrujecie się z poniższego linka: https://get.uber.com/invite/cch9wue Screen z telefonu że to działa: http://s24.postimg.org/z15t7fsqt/Uber_Screen.png Wy dostajecie darmowy przejazd i ja dostaje w zamian ;) Polecam :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Działa!

Gość gość
Dzieki kod zadziałał ;)

Gość gość
super dzięki Uber rządzi Alles

Gość filip

Ja kilka razy korzystałam z ubera i niestety zawsze się spóźniali a niestety w mojej pracy nie mogę sobie na to pozwolić.  Teraz za każdym razem jak korzystam z usług taksówkowych to zamawiam tylko  z Taxi „DWÓJKI” w Krakowie - ta korporacja jest niezawodna. 

Gość Kaja

Ja też kilka razy zwiodłam się na uber i już zamawiam normalną taksi. Od czasu jak mieszkam w Katowicach to korzystam z usług korporacji  Tele-Taxi i za każdym razem jestem zadowolona.

Gość Ulka

Ja korzystałem z usług tej korporacji Tele Taxi jak byłam w delegacji w Katowicach i osobiście byłam bardzo zadowolona i taksówka była na czas.  Polecam tą korporację dla osób, które tak jak ja są w Katowicach służbowo albo na wycieczce.