Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko ma już wszystkie czwórki a nie ma dwojek na dole

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? U góry ma jedynki, dwójki i przebijają się czwórki. Na dole jedynki i czworki. Trochę mnie to martwi. Ma 15 miesięcy

Gość gość
Mój ma 17 miesięcy i jest w podobnej sytuacji. Czwórki wszystkie wychodzą, na górze jedynki i dwójki są a na dole tylko jedynki. Ale nie martwię się tym, widocznie może tak być, zacznę się martwić jak wyjdzie reszta a tych dalej nie będzie. No bo z sumie co poradzę? Przecież na siłę ich nie wyjme ani sztucznych nie wstawię ☺

Gość gość
wszystko ok. moje dziecko ma 18m, na gorze ma wszystkie 1,2,4 jedna 3 druga idzie a na dole ma wszystkie 1, czworki obie sie przebily, a ma tylko jedna dwojke, ktora wyrosla jakies 5miesiecy temu. a no i narazie sie nie zapowiada ta dwojka.

Gość gość
Denerwują mnie komentarze na forum "wszystko ok"- a skąd ta wiedza? Moja mała ma zarośnięte dwójkę z trojką- mleczne i ostatnio u dentysty jaj byliśmy dr stwierdziła że jak tak jest z mleczakami to pote m dwójki stałej wcale nie ma- w życiu bym nie pomyślała, miała zdjęcie zrobione u jest ok . Dla mnie to dziwne co autorka pisze i na pewno bym lekarza zapytała

Gość gość
Mojemu dziecku, ma 10 miesiecy, zęby wychodziły róznie. Najpierw 1 i 2 na dole i gorze, potem 3 na gorze, 4 na dole, także wychza jak chca:) teraz mamy juz 16 zebow:)

Gość gość
A co to da latanie po lekarzach? Dorobia tego zęba czy co? Mi zęby wyszły książkowo a gdy miałam kilkanaście lat wszystkie mleczne zeby wymieniły się na stałe tylko jedynki na dole nadal mleczaki bo okazało się ze stałych jedynek wcale nie mam. I żadne latanie po lekarzach tego by nie zmieniło.