Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciocia ,,oszalała". Jak się zachować ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, w marcu na świat przyjdzie nasze drugie dziecko. Chrzestną zostaje nasza przyjaciółka. Ciotka oszalała ciągle coś kupuje dla naszego dziecka, mamy już dwa duże kartony ciuszków, zabawki. Nie wiem za bardzo jak się zachować, bo ona ma dopiero 23 lata. Wolałabym,zeby te pieniądze przekazała na siebie,bo nas stać, żeby wszystko dziecku kupić.

Gość gość
Ale w czym problem? Jeśli sprawia jej to przyjemność, to nie psuj jej, z pewnością będzie potrafiła zadbać i o siebie.

Gość gość
Otwierałaś już otwór gęby żeby ją poinformować, że nie trzeba płodu zawalać podarkami ?

Gość gość
Głupio się z tym czuje. Jest dla mnie jak siostra, mieszkamy zagranicą. Poznałyśmy się przez przypadek -zalaliśmy jej mieszkanie w Polsce. Przez miesiąc tak się zaprzyjaźniłyśmy, że zaprosiłam ją do nas. No i została. Mieszkała u nas przez miesiąc, później zaczęła prace jako modelka. Staramy się jej pomagać, ale jedyna pomoc teraz od nas to jeżdżenie moim autem, bo aktualnie szuka swojego.

Gość gość
zaproś ją do trójkąta

Gość gość
ble ble sraluś magdaluś

Może sama chciałaby już mieć, a to nie jest czas dla nie itd. Albo chce się wam w ten sposób odwdzięczyć, bo jak wszystko macie to najłatwiej kupić coś dla dziecka "bo to sie zawsze przyda". Pogadaj z nią, że jest Ci miło itd. ale wolisz, żeby zostawiała sobie kasę, bo jej sie bardziej przyda.

Gość gość
Jak długo się znacie?

Gość gość
Prawie 5 lat.