Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona jest niepłodna, nie mogę z nią być dłużej

Polecane posty

Gość gość

jestem załamany, jestesmy małżeństwem 11 lat i tyle staramy sie o dziecko, zona ma stwierdzone PCO. Były stymulacje, drożności, inseminacje i nawet 3 razy IN VITRO... to było do zniesienia do czasu, 2 lata temu żona się poddała, mówi że widocznie tak miało być i nawet już o tym nie myśli, o adopcji nie chce nawet słyszeć, albo swoje albo w ogólę, jest mi tak przykro, nie wiem co mam zrobić. Pokłóciliśmy się dzisiaj o to, wyszła, a ja co mam zrobić.. nie powiedziałem jej że myślę o odejściu, mam ochote chwycić walizkę i wyjść bo nie widzę innego wyjścia..

Jeśli nie widzisz wyjścia innego niż rozstanie, to się pakuj. I tak nie jesteście szczęśliwi - ona bo musi przechodzić przez te wszystkie zabiegi, które są obciążające i bolesne, Ty bo nie masz tego, czego chcesz. Najlepiej się rozstać i tyle.

Gość gość
wyjdz i nie wracaj

Gość gość
autor jest chujem, zostawiasz zone bo nie moze miec dzieci

Gość gość
Ty poszukaj innej, a ja wezmę Twoją żonę, bo sam nie chce mieć dzieci, więc to idealny układ. lubi seks?

Gość gość
pakujesz w kakao i chcesz ciąże???? ziom.... spałeś na biologii? A może problem nie ona ale Ty? Chętnie wypróbuje teorie że ona jest niepłodna, podaj kontakt.

Gość gość
Za drzwi egoisto!

Gość gość
"autor jest ch*jem, zostawiasz zone bo nie moze miec dzieci" gdyby to mężczyzna nie mógł mieć dzieci, to podejście kobiet byłoby inne:)

Gość gość
gość dziś autor jest ch*jem, zostawiasz zone bo nie moze miec dzieci >>> to ona wyszła debilko, ale on pewnie słabo rooha, a zwala na nią

Gość gość
czyli twoja zona to dla ciebie kobieta z funkcja a nie milosc twojego zycia. niezle

Gość gość
20:49 oczywiscie tak obie to tlumacz, jak nazwac s********a ktory zostawia kochajaca zone bo nie da mu dziecka?!

Gość gość
jaki problem w adopcji? mało to dzieci po domach dziecka? można brać takie już po pieluchach.

Gość gość
nie, źle zrozumieliście, ja ją kocham na prawdę dlatego to takie trudne, ale nie potrafię żyć bez potomstwa,pochodzę z rodziny wielodzietnej, nie wyobrażam sobie życia we dwoje

Gość gość
co autor winny, dyma i nie wychodzi, a baba jak kaktus, jeszcze stres, no i wszystko wiadomo

Gość gośćiaraaa
Dlaczego stajecie w obronie kobiety? Moim zdaniem ona też jest egoistką. Rozumiem, ze to boli , jest straszne dla niej jak i dla niego. ale skoro w gre wchodzi adopcja dlaczego nie chce spróbować skoro i tak w ciążę nie zajdzie? Tak , jest egoistką bo myśli tylko osobie i nie liczy sie ze zdaniem mjęża i jego uczuciami.

Gość gość
ja chciałem adoptować ona nie chce słyszeć o "obcym" dziecku io dalszych próbach zajścia w ciążę

Gość zawodowy zapylacz
dlatego żone zapładnia się PRZED ŚLUBEM, nie po, wtedy wiadomo że hydraulika działa, a tak doopa i problemy

Gość gość
jakbys ja kochal to nie zostawialbys jej dla osoby ktora nawet nie istnieje

Gość gość
bierz rozwód, to egoistka, może dobrze że nie może mieć dzieci, kara boska

Gość gość
a on liczy sie z jej odczuciami?? NIE

Gość gość ja 1
Jestem kobieta z pco tez byla stymulacja udalo sie mamy 2dzieci a dzis stwierdziliśmy ze składamy wniosek o rozwód powód min przez dzieci

Gość gość
dla osoby ktora nie istnieje? co ty chrzanisz kretynko? chodzi o przyszloc tego czlowieka, dlaczego zona ma mu dyktowac jak ma wyglądać jego zycie, a na starosc zostanie sam

Gość gość
rozwod przez dzieci?

Gość gość
tak liczy sie z jej uczuciami skoro przez tyle lat ja wspieral i to wytrzymywal. ma robic za kozla ofiarnego bo zonka ma dosc leczenia? nie chce sie leczyc to jest cos takiego jak kompromis-adopcja. Nie pasuje- nara

Gość gość ja1
Min przez dzieci dluga historia pamiętam jak plakalam chciałam dzień a dzis bym chyba inaczej postapila

Gość gość ja1
U nas drugie dziecko pojawilo sie jak odpuuscilam byla to totalna niespodzianka

Gość wiem jestem geniuszem
dajcie te dzieci autorowi, tamci chcą a wy nie, i 2 małżeństwa uratowane!!! alleluja

Gość gość
haha dobre ;D sprzedajcie;D