Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaa

jego milczenie po seksie....

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 3 randka i już???smutas.gif dziewczyny co z wami? x Od dawna mówimy, że dzisiejsze kobiety są puszczalskie ale na takie słowa od razu obraża się prawiczków i w ogóle mężczyzn.

Gość gość
Nie wiem czemu obrażacie tu autorkę. Każdy uprawia sex wtedy kiedy chce a nie kiedy innym się wydaje i tu zależy od osoby indywidualnie. A co do Autorki to facet zachował się źle nie chodzi mi o to że ci nie słodził następnego dnia tylko o jego wyjście w środku nocy. To jest tu najgorsze. Jeśli jeszcze się z nim spotkasz nie idź z nim do łóżka to na pewno i porozmawiaj na spokojnie. A jeśli Cię to za bardzo bolało to po prostu zakończ znajomość nie będzie tak bolało bo znacie się krótko

Gość gość
Eh...dlatego ja uważam, że człowieka najpierw trzeba poznać, a dopiero potem iść do łóżka. Z niektórych sytuacji opisywanych na kafeteria wynika, że ludzie właściwie najpierw idą do łóżka a dopiero potem ewentualnie ustalają, że są w związku. Jak chcecie uniknąc takiej sytuacji, jak autorka, to lepiej upewnijcie się co do uczuć drugiej strony. No chyba, że mówimy o seksie bez zobowiązań. Ale rozumiem, że nie taki autorka wątku miała na myśli.

Gość gość
robicie z seksu jakas sensacje, jak male dzieci :o