Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaa

jego milczenie po seksie....

Polecane posty

Gość magdaaaaaaaa

Hej, doradzcie mi prosze jak to widzicie. Zakochalam sie w pewnym chlopaku, spotykalismy i wczoraj wyladowalismy w lozku. seks byl super , usnal przytulony do mnie, obudzilam sie o 5:30 rano a jego nie ma. Zadzwonilam do niego, nie odebral. Caly dzien milczal a ja caly dzien plakalam... mysle: przelecial i zostawil. A teraz mi napisal: Czesc Madziu jak Ci mija dzien? Przepraszam ze nie odebralem, mialem sajgon w pracy. Nie chcialem Cie rano budzic pojechalem jeszcze do domu przed praca zeby sie wykapac i przebrac. Ide spac bo padam z nog ale moze jutro wieczorem sie umowimy na randke?;) Zastanawiam sie czy napisal z grzecznosci czy co.... co o tym myslicie.... caly dzien sie nie odzywal nigdy tak nie robil

Gość gość
Chce się na jutro umówić, zeby znowu się seksić, tyle.

moim zdaniem mówił prawdę. ja nieraz jak w pracy sajgon jest to w ogóle zapomnę o telefonie lub żeby później oddzwonić

Gość gość
Może faktycznie miał zapiernicz w robocie.

Gość gość
Ale ru/chan/ko lubi wiec jest ok.

Gość gość
wyczul, ze bedzie mial darmowe *****nsko, wiec napisal

Gość gość
ile ty masz lat dziecko skoro nie wiesz, ze czasem w pracy potrafi być taki zap*****l, że nie ma czasu się odlać. Naprawdę nie możesz sie cieszyć, że facet zagadał do ciebie miło zaraz jak tylko miał wolną chwilą tylko trujesz, bo nie pisał do ciebie cały dzień, że twoja d....była niesamowita. Mniej skupienia na sobie i egoizmu, to na pewno pomożoe ci w zyciu. Pewnie , ze rozumiem, rano faceta nie ma, można spanikować, ale się wytłumaczył, chciało mu się i powód wiarygodny więc czego jeszcze chcesz

Gość magdaaaaaaaa
on ma w pracy zap*****l ale zawsze od 11 do 11:15 mial przerwe i pisal a dzisiaj nic i nie odbieral o tej godzinie. Rano dzwonilam o 5;30 jak zobaczylam ze go nie ma a do pracy chodzi na 8 wiec nie wiem

Gość gość
on ma w pracy zap*****l ale zawsze od 11 do 11:15 mial przerwe i pisal a dzisiaj nic i nie odbieral o tej godzinie. Rano dzwonilam o 5;30 jak zobaczylam ze go nie ma a do pracy chodzi na 8 wiec nie wiem znasz go 20 lat ze wiesz, ze absolutnie nigdy nic się nie może przytrafić między 11 a 11;15? a o 5.30 to może zasnał w domu, w końcu kiedyś musiał się przespać przed pracą. Jak masz taką schizę to go zapytaj, czy tylko cie przeleciał i teraz udaje.

Gość gość
aha i uważaj, bo może to być bolesna, nawet po następnych randkach, a nawet po ślubie nie masz pewności że ciebie nie zostawi. nigdy się nie ma gwarancji

Gość gość
A moim zdaniem to zły znak... A te osoby co ci mówią ze zaprracowany itd. itp. to chyba rozumu nie mają...:-( Jak można być tak zapracowanym żeby nie mieć sekundy na napisanie sma???powariowaliscie już całkiem??? facet nie dość ze nawet nie zostawił głupiej kartki gdy opuścił mieszkanie o 5 rano to jeszcze olał jej telefon i nie miał sekundy aby się odezwać???? Nie no albo ja jestem stara ale mnie w zyciu tak facet nie potraktował. Tak zachowuje się ktoś komu nie zależy! I przestańcie chcrzanić że jest inaczej i ze autorka panikuje.

Gość gość
tylko ja ma do *********.sero czulosci itp. zal

Gość gość
dziś Zgadzam się z Tobą. Po pierwszym seksie, zeby nawet kartki nie zostawić, telefon wyłączyć, fatalnie to rokuje.

Gość gość
wpomnisz autorko moje słowa a te debilki jeszcze tlumaczą jego zachowania i ze nie miał minuty żeby napisać cokowiek miłego po wspólnie spędzonej nocy:-( Muszę przyznać ze te osoby mają do czyniania z niezłymi dupkami jeśli twierdza ze to normlane i ze powinnas się cieszyć ze on wogle się odezwał:-( dramat... dla mnie gość zwiał jak szczur i miał w d***e czy ty się martwisz czy nie....NIC Z TEGO NIE BEDZIE

Gość gość
poza tym tresc tego smsa:-( zero nawiązania do wpolnej nocy, zero jakiegoś miłego słowa, takie zwykłe czesc co tam słychać:-( chyba nie powiecie mi ze to normlane:-(

Gość gość
Oczywiscie, ze to zly znak. Przeciez to poczatek znajomosci/zwiazku. Gdyby facetowi zalezalo, to nie pozwolilby dziewczynie miec cienia watpliwosci co do jego zamiarow. Powinna byc magia, poczucie wyjatkowosci i bezpieczenstwa. Jesli tego brakuje teraz, to juz pozamiatane. Olej go autorko, szkoda Twojego czasu na frajera.

Gość gość
Wyszedł i nawet cię nie obudził? A kto zamknął drzwi? Pewnie zostawił otwarte :) Zwyczajnie uciekł i tyle, potem mógł pomyśleć że źle zrobił, że już nie zaliczy i dlatego się odezwał.

Gość gość
Raz tak mnie facet potraktował że po wspólnie spędzonej nocy, on wykręcił się z planów jakie mieliśmy na dany dzień, wiec już wiedziałm że jest nie halo. Potem wróciliśmy do swoich domów jakos po południu i on nie pisał ani nie dzownił do wieczora. Ja głupia wysłałam mu jakiegoś miłego sms a on odpisał mi tylko "buziak". poczułam się tragicznie i wiedziałam że już nic z tego . No i nie myliałam się bo facet zniknął.

Gość gość
nooo niestety, ale dobrze to nie rokuje :(

Gość gość
Nie wiem, może jestem już stara i w dodatku staroświecka - ale chyba tutaj wypadałoby zadzwonić, a nie sms -a pisać? ps. sajgon w pracy jestem w stanie zrozumieć..może chciał to zrobić po pracy, zebrać myśli, żeby napisać coś sensownego. ale no właśnie...napisać? Czy ludzie już do siebie nie dzwonią?

Gość gość
Gość nie miał odwagi rano spojrzeć ci w oczy i zwyczajnie zwiał tchórz.

Gość Gratuluję i nie wiem
A która wasza randka to była?

Gość gość
Trzecia :(

Gość gość
Plus jest taki, że jeszcze chce się spotkać. Na Twoim miejscu porozmawiałabym z nim szczerze i powiedziała, że było ci bardzo przykro, że wyszedł bez słowa, nie oddzwaniał i że czujesz się z tego powodu bardzo niepewnie. NIe wiem, może po prostu faceci nie są takimi romantykami jak my kobiety i dla niektórych pierwsza noc razem to tak samo jak setna noc..

Gość gość
Co wy macie z tymi trzecimi randkami, czy jakaś moda że właśnie na 3 randce trzeba się już bzykać? Przecież w ciągu 3 spotkań nie da się poznać drugiego człowieka, a tym bardziej zdecydować czy chce się z nim być.

Gość gość
No to skoro taka jesteś łatwa to nie dziw się chłopu że Cię nie szanuje.

Gość gość
Może on te wasze randki właśnie tak zrozumiał, że będziecie się spotkać regularnie, miło spędzać czas po JEGO pracy i uprawiać seks i na tym koniec. Żadnej relacji, żadnych telefonów bo przecież ma sajgon, żadnych czułych słówek. Z facetami Trzeba konkretnie, jeśli oczekiwałas ze po seksie nagle staniesz się TĄ JEDYNĄ to mogłaś go uprzedzić. Skąd on ma wiedzieć jak powinien się zachować wobec ciebie skoro praktycznie się nie znacie

Gość gość
3 randka i już???:-( dziewczyny co z wami?

Gość gość
Jak mu się znowu zachce to się na pewno odezwie znowu spokojnie. Widzi, że jesteś łatwa i dajesz każdemu bez zobowiązań. Po co ma z tego zrezygnować? No chyba, że znajdzie lepszą w łóżku.