Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2016

Znowu ta ciąża

Polecane posty

Gość gość2016

Hej kobietki, Nie wiem od czego zacząć, żeby to miało ład i skład. Najlepiej od początku :) 20 stycznia miałam ostatnią miesiaczkę, która trwała 7 dni. Ogólnie mam cykle 27-28. 5 dnia kochałam się z chłopakiem "do końca". Później już nie było wytrysku do środka. Ostatni stosunek był 31 stycznia. Problem polega na tym, że od jakiegoś czasu moja cera zrobiła się jak u nastolatki, twarz i dekold to wysypisko wyprysków. Brzuch mnie bolał od kilku dni jak na miesiaczkę, która miała być wczoraj lub dziś. Ale jej nie ma... Piersi dziś też przestały boleć. Najbardziej zastanawia mnie śluz, którego jest kilka razy więcej niż normalnie. Test robiłam w sobotę, bo mój chłopak niecierpliwy i poprosił. Wynik negatywny, ale czego się spodziewać przed terminem. Co o tym myślicie? To nie jest tak, że mam parcie na dziecko lub też jakoś bardzo go nie chcę. Poczekam jeszcze, ale chciałabym znać Waszą opinię, bo ciąża wydaje mi się mało prawdopodobna.

Gość gość
Nasza opinia cie nie zapłodni nie mamy takich mocy!!!

Gość gość
Miałam na myśli opinię czy może to być coś z hormonami lub jakaś inna dolegliwość. Oczywiście, że nie zapłodni. Napisałam wyraźnie, że spałam z chłopakiem. Biorę taką opcję pod uwagę, ale może to coś innego niż ciąża. Mimo wszystko dziękuję za wpis.

Gość MamaMloda39
Albo ciąża albo nie ciąża ;) nie odbieraj tego źle ale różne rzeczy sie zdarzają w skrajnych przypadkach nawet i w trakcie miesiączki możliwe jest zapłodnienie. Poczekaj jeszcze trochę i zrób test. Co do cery to nie zawsze jest wyznacznik ciąży. Czasami nawet zmiana diety moze wpłynąć na nasz wygląd.

Gość gość
MamaMloda39 Dziękuję za odp. Na nic się nie nastawiam, tak się po prostu zastanawiałam, ponieważ nigdy nie miałam problemów z cerą ani upławami :) Pozdrawiam serdecznie

Gość MamaMloda39
Jeśli znasz swoje ciało mozesz sprawdzić czy szyjka jest twarda i zamknięta . Ale ta metoda jest polecana kobietom które naprawę dobrze siebie znaja... lub które w naturalny sposob planują powiększenie rodziny dzieki czemu regularnie sprawdzają twardość oraz położenie szyjki

Gość gość
Wiesz ze to nie ciaza ale liczysz ze ktos napisze tak ciaza gratulacje.i spójrz na tytuł jaki dalas

Gość gość
Nie liczę na to, że to ciąża. Nie jest to odpowiedni moment. Jeśli jednak okazałoby się że tak to płakać też nie będę. A tytuł taki, bo ostatnio widzę tu masę tematów o tym wątku.

Gość sonia87
A ja mysle ze moze byc ciaza ale na test jeszcze za wczesnie i nic nie wykaze ja po okresie z mezem tak do konca i mamy synka po okresie sa plodne dni wiec mozliwe ze i wam sie udalo i będzie chlopiec, poprostu musicie byc cierpliwi

Gość gość
To nie ciąża. Piersi przestały Cię boleć wiec spadł poziom progesteronu. Okres nadejdzie, a problemy z cerą w tym czasie to normalne.

Gość gość
Tu autorka, to nie ciąża. Właśnie się coś zaczęło. Nie jestem ani zawiedziona, ani szczęśliwa. Ale w obecnej sytuacji to chyba nawet na plus. Dziękuję za wszystkie wpisy :)