Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dla mnie wstyd jako faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, ze nie mam syna, tylko same córki. Nie to, ze ich nie kocham, ale wiadomo że dla mnie jako faceta łatwiej gadalo by sie z synem. W planach miałem masę rzeczy, które sobie wyobrazalem, ze będę z nim robic.

Gość gość
To zrób kolejne dziecko, może będzie syn.. Ile masz tych córek?

Gość gość
Wstyd serio? Wstyd to to, że jesteś taki głupi.

Gość gość
Ważne że są zdrowe i nie szukaj problemów! !! My z mężem mamy córki mąż był przy porodach i zawsze przy każdym badaniu cipki jest jak PRAWDZIWY FACET NIE C***A ! !! Mąż jest dumny i szczęśliwy, bo z tymi synami często są problemy niedorozwoje umysłowe bo w większości brak stabilizacji. Zaliczają kolejne dziewczyny na końcu coś złapią(chorobe) tępe łby! !!

Gość przerost tresci nad forma
nie powinieneś się wcale rozmnażać bo jesteś debil.

Gość gość
To zależy ja mam świetny kontakt z córkami i możemy gadać i gadać. Nie chciałbym syna. Jestem z nich bardzo dumny i w najmniejszym stopniu nie czuję się gorszy, a nawet odwrotnie. Dzieci masz nie po to żeby spełniać swoje plany przy ich pomocy tylko masz je wychować i puścić w ich własny świat. Zanim postanowiłeś mieć dzieci powinieneś mieć już własny świat twoje plany to nie plany twoich dzieci. Dzieci mogą coś z tobą robić jeśli same tego chcą, a nie dlatego że to twoje wyobrażenia. Niezależnie od ich płci. Własne dorosłe marzenia spełniaj ze swoją żoną. Im tylko proponuj różne rozwiązania i wspieraj jeśli coś je zainteresuje. To moje zdanie i tego się trzymam.

Gość gość
Jeśli wydały się z głową w ciebie, to powinieneś się wstydzić. Rany...

Gość gość
E tam, Kaczynski, Duda i Kwasniewski tez tylko corki mieli. Obama i Clinton rowniez no nie mowiac juz o Putinie! :) Nie pozostalo Ci nic innego - zostan prezydentem.

Gość gość
z racji tego ze to ty odpowiadasz za plec a nie jak to kiedys twierdzono kobieta to powiem ci ze wstyd to moze nie ale taki "damski krawiec" jestes trudno co zrobisz :o

Gość gość
A CO maja powiedziec kobiety ktore maja np tylko synow??!Takie przeklenstwo jest gorsze po stokroc niz twoja stracona albo w sumie nie(bo z corka na mecze tez spokojnie chodzic mozna dobrze sie bawic i kibicowac) ze z synem na mecz chcesz isc a go nie masz.Nie posiadanie corki dla kobiety to utracona zzansa w zyciu kumasz? Ona moglaby a nie ma pbok bratniej duszy,swojej malej kopii,kogos kto w przyszlosci przyjdzie i zrozumie,zadba.Syn zawsze pojdzie w piz...wypnie sie swoim egoistycznym samczym tylkiem.Uwierz za wiele nie straciles.

Gość gość
Bruce Willis ma cztery córki i też jakoś z tym żyje

Gość gość
Mój wujek ma cztery córki, teraz już dorosłe kobiety. Zawsze był z nich mega dumny, pracował z myślą o nich, każda jest zabezpieczona materialnie, każda kocha ojca jak mało kto, jak tylko mogą odwiedzają rodziców z wnukami, są cały czas w kontakcie, już teraz robią plany która ma rodziców wziąć do siebie jak nie będą już w stanie dać rady sami (prowadzą gospodarstwo), naprawdę aż miło popatrzeć na tę rodzinę, więc chyba nie ma myśleć pesymistycznie, autorze.

Gość gość
mam 3 synów, fajni chłopcy, jeden ma 18 lat i zaczynają się problemy, pyskówki kłamstewka, papieroski, zero nauki, może i chciałabym mieć córkę, ale tak nie chcę myśleć , kocham to co mam, teraz i dziewczyny święte nię są, 2 synów jest młodszych i to takie przytulanki,

Gość gość
Faceci chcą mieć synów żeby się nimi pochwalić, ale w trudnych chwilach proszą o córki, tak mówi znajoma pielęgniarka. Wiez jaka budujesz z corkami jest niepowtarzalna, inna niz mialbys z synem, dla meskiego faceta to dar takie kobietki zapatrzone w niego. Poza tym zobaczysz jak zwariujesz ze szczescia kiedy córki zaczną ci rodzic chłopaków. Z boku uroczo to wygląda jak idzie facet a wokół niego wianuszek corek. Ale tylko facet z kompleksami i niedowartosciowany jako mezczyzna będzie skupiał się na tym ze nie ma syna, zamiast chwalić się super córkami. W okolicy jest rodzina z 7 córkami. Jeśli to faktycznie taki problem to walcz dalej ;)

Gość gość
No faktycznie super to wyglada jak idzie facet z calym babincem , super zalosnie :o

Gość gość
Żałośnie? O j trudne chyba miales/as relacje w rodzinie.. tulę.

Gość gość
-Kolejnego dziecka nie zrobię, mam już trójkę, więc to wystarczy -Jakie problemy i niedorozwoje ? Ani jednego nie znam, który byłby niedorozwojem, jakieś masz kiepskie źródło -Ja nie miałem na myśli, że mając syna bym mu kazał coś robić, ale wiadomo chodzić z nim na mecze już mógłbym, wiadomo łatwiej mi by było z nim gadać, łatwiej wszystko byłoby mi z nim robić. -Bruce Willis ma 5 córek

Gość gość
8:30 Nie myślę pesymistycznie, po prostu inaczej sobie to wszysko wyobrażałem, wiadomo, że facet łatwiej znajdzie z facetem wspólny język, aniżeli z kobietą. 8:31 Kiedy ja chodziłem do liceum, to pamiętam, że u nas wszyscy chłopacy, byli w porządku, dobre się uczyli, można było spokojnie z nimi pogadać, natomiast dziewczyny to lepiej nie wspominać, może tylko ze 2-3 było normalne, pozostałe paliły, gadać w ogóle się z nimi nie dało. My z żoną na trójce poprzestaniemy.