Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siłownia czy podryw

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. Od pewnego czasu mój chłopak bardzo często chodzi na siłownię. Praktycznie co drugi dzień. Rozumiem, że sport to zdrowie, ale mam pewne obawy. Otóż ostatnio na stronie Spotted pojawiają się posty typu : "Pozdrawiam przystojnego blondyna, który ćwiczył na tej i tej siłowni w tym i tym dniu . Pozdrawiam chłopaka - który uśmiechał się do mnie , wysoki blondyn ... i tak co chwilę. Wiem, na którą siłownię on uczęszcza , a anonse zazwyczaj dotyczą właśnie tej siłowni. Poza tym jest on również blondynem i daty oraz godziny , które podają "podrywaczki" również się zgadzają. Jestem przekonana o tym, że chodzi właśnie o niego. Dziewczyny nagminnie wypisują, że się do nich uśmiecha albo daje jakieś znaki. Co mam zrobić w tej sytuacji ?! Jak mam z nim o tym porozmawiać?!

Gość gość
Moim zdaniem to zdecydowanie jest to podryw, widać że gościu nieźle leci w kulki i podrywa panienki. Miałam podobną sytuację , zaczęłam się ciąć i facet przestał mnie zdradzać. Tak więc może ty spróbuj takiej metody

Gość gość
Nie chcę się ciąć. Myślałam żeby się otruć, ale to zbyt radykalne posunięcie. Może po prostu zacznę tam chodzić i go śledzić?

Gość gość
Uwarzam ,rze to morze być zły pomysł, bo wtedy on przy Tobie nie będzie flirtować, sprawdzaj jego telefon i komputer i może poproś jakaś koleżankę co on jej nie zna żeby za nim poszła i go śledzia , ale to uważaj bo te koleżanki też lubią być zdradliwe suki i mogom ci go hciec odbić. Ewentualnie zerwij co cie bendzie szuja zdradzal

Gość Darusia20
No niezle.zaproponuj,ze tez chcialabys zaczac chodzic na silownoe razem z nim, i zaobserwuj jego reakcje! Jesli bed,ie zly i niechetny to znaczy ,ze jest cos na rzeczy. Jeslli sie wykreci to wtedy faktycznie moglabya poprpsic kogoa zeby poszedl na ta silownie i go zaobserwowal lub jak Ty bys mogla jakos ,zeby Cie nie zauwazyl.nie ma sensu rozmawiac bo i tak sie pewnke wyprze.

Gość gość84
Jak Ci to tak strasznie przeszkadza to idź z nim albo niech ćwiczy w domu.