Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam karmiących mm, jak wyglada dieta waszych 5 miesieczniakow?

Polecane posty

Gość gość

U nas wciąż 7 posiłków mlecznych po 150 ml na dobę, do tego przed mlekiem raz papki warzywne, przed innym owocowa. Na razie małe ilości. Jak to zrobic zeby zredukować to mleko?!

Gość gość
A po co chcesz je redukować? Jak chcę to niech je. Moja ma prawie 7 miesięcy i nadal wypije prawie 7 butelek mleka. W międzyczasie zupka warzywna coś z owoca i jakas kaszka

Gość gość
To sie samo zredukuje ja tez myslalam Boze ile tego mleka pije. Jak zacznie jesc wieksze porcje to bd dluzej dziecko syte. Maly ma prawie 7mcy i sa dni ze dalej pije duzo a sa ze 5 porcji po 130 ml wiecej nie daje bo.ulewa nieraz. Przepajaj po posilku herbatka woda, probuj zastepowac mleko noca sokiem, smoczkiem lub woda ;)

Gość gość
Moja np nie przybiera jak trzeba i muszę dawać więcej pokarmów i wogoke się tym nie martwię

Gość gość
Autorka - na razie podaje jak pisałam, dzis dodałam kaszkę. Ale jednak chyba bez sensu - bo to znów posiłek mleczny.. Czy sa jakieś kaszki na wodę ? Czy to jakos samo w praniu wyjdzie ? Bo na razie nie ubywa mleka, a wg schematu żywienia 3 posiłki mleczne maja byc..

Gość gość
Po co się otrzymacie tych schematów? Kurczę każde dziecko inne