Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość frustrator

Czy to niedoszła teściowa zwariowała

Polecane posty

Gość gość frustrator

czy ja mam nierówno poukładane ? Rozstaliśmy się w Nowy Rok, próbowałem trzymać nerwy na wodzy ale niestety, nie obyło się bez obelg. Jej decyzja, tak postanowiła, powiedziałem jej, że powrotu nie będzie, nie będę z siebie robił frajera. Od tego czasu nie widzieliśmy się, zero kontaktu tylko jej mama ciągle mnie nachodzi i próbuje nakłonić, żebym z nią porozmawiał. Nasi rodzice się znają, ostatnio byli u ojca na imieninach, odetchnąłem z ulgą, że bez niej. Najbardziej irytuje mnie to, że próbują mi wmówić iż moje zachowanie jest infantylne, nie potrafię, czy nie dorosłem do tego, by być z konfrontowany z sytuacjami kryzysowymi, uciekam i nie podejmuję żadnych działań by zaistniałą sytuację przynajmniej spróbować wyjaśnić. A ja sobie pomyślałem, jeżeli oni teraz potrafią w taki sposób ingerować w moje życie prywatne, to co by było, gdybyśmy faktycznie zostali małżeństwem ?

Gość gość
moze dziewczyna myślała ze bedziesz płakał prosił, ze codziennie bedziesz z kwiatami do nie przychodził i prosił o wybaczenie pogodzenie się, nie zrobiłeś tego jest rozczarowana to wiec poskarżyła matce i ta cię nachodzi, prawdopodobnie tak bedzie wyglądało twoje małżenstwo jakbyś sie z nią ozeniŁ,taka rada skończyła związek i niech tak zostanie, trzymaj sie od niej z daleka

Gość gość frustrator
Brakuje mi jej ale z drugiej myślę, dobrze, że się tak stało, widocznie jednak nie byliśmy sobie pisani. Nie chcę jej widywać, szkoda, że zażyłość z jej rodzicami stała się teraz balastem

Gość jdmgja
może z mamuśką wchodziłeś w zbyt zażyłe relacje zamiast skupić sie na dziewczynie to teraz będzie cię nękać i suszyć głowę,gdybyś zachował dystans od początku nie miałbyś teraz problemu

Gość gość
Typowe babskie gierki, teraz bedzie szlochac, ze stracila meza. Potrzebne to bylo ?

Gość gość
Bzyknij tesciowa, bedzie happy.

Gość gość
Dlatego pojecie "tesciowa" oznacza nie tylko matke zony.

Gość gość
Trzymaj sie od nich z daleka. Albo zloz im wizyte w domu zeby byli wszyscy i prosto z mostu powiedz ze to koniec i nie chcesz miec z nimi do czynienia.

Gość zawsze szczery
przejmujesz sie niedoszla tesciowa? nie badz p.da