Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak o tym napisac w CV

Polecane posty

Gość gość

Mialam prace od pazdziernika 2014 do czerwca 2015. Pozniej zaczelam ta sama prace w listopadzie 2015 i skonczylam ostatniego grudnia. To praca w Anglii (tu nie ma tak jak w Pl swiadectw pracy) Wpisac prawde? Nie wiem jak na to spojrzy potencjalny pracodawca , no i na bank pojawia sie pytania o ta przerwe... Czy wpisac pazdzernik 2014 - grudzien 2015 (ale to byloby male klamstwo...) hm Praca byla prosta, za najnizsza

Gość gość
zmyślanie pół roku zatrudnienia to wcale nie takie mało kłamstwo. Jesli to była prosta praca, nie wymagające kwalifikacji czy nie dająca Ci specjalnych umiejętności to jeszcze ujdzie (jednak nie wiem czy bym to zrobiła). Ale jeśli ta praca jest jakimś mocnym atutem w Twoim CV to ja bym nie kłamała jednak, bo 9mcy zatrudnienia a 15 to jest jednak pewna różnica która może wyjść jeśli to była praca wymagająca czegoś. Ale no ja ogólnie jestem uczciwa w takich sprawach, pewnie część osób radzi Ci kłamać mimo wszystko

Gość gość
4 mc-e to nie pol roku :p

Gość gość
Lacznie mam przepracowane 11 miesiecy, a nie 9 . A praca ta byla w sklepie jako sprzedawca. Maly sklep prywatny, nie sieciowka

Gość gość
ja bym sklamala, po co sie tlumaczyc z przerwy.

Gość gość
Ja tez bym skłamała. Pracodawcy tez nas oszukują ile sie da ... Zawsze mogłaś byc na wakacjach w Polsce 2-3 czy 4 miesiące !