Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały Maciuś nie żyje

Polecane posty

Gość gość

Boże, Boże jakie to straszne!!! Macius z Bartoszyc, bo dlugim i bezskutecznym leczeniu umarl. Jestem taka smutna. Chyba usune sie z fb, ciagle udistepniane profile chorych, umierajacych dzieci wpedzaja mnie w nerwice :-(

Gość gość
Witam w klubie, tez mnie to meczy. Codziennie ktos udostepnia wiadomosci o ciezko chorych dzoeciach.sama jestem mama dwoch malych skrzatow i strasznie mi ciezko ogladajac chore dzieci

Gość gość
po co wy lajkujecie takie strony jak was to dołuje?? mnie tez to dołuje wiec nie lajkuję.... chyba lubicie te klimaty. wkurza mnie to zaśmiecanie facebooka tymi biadoleniami

Gość gość
ten świat czasem to nie na mnie :-(

Gość gość
popatrzcie na historie Bartka Chadynskiego. Zmarl na raka mózgu 16 grudnia 2015 roku. Miał jechać na leczenia do USA ale biedny nie doczekal. Bardzo smutna historia o której dowiedzialm się z tv. Jego matkama raka piersi ale nie leczyla się bo chciała wszystkie sily poswiecic jemu :( Wyobrazcie sobie co czuje teraz ojciec tego dziecka a maz tej kobiety. Rak odebral mu syna ateraz pewnie zabierze mu zone. Ku///r.wa jakie to wszytsko niesprawiedliwe.

Gość gość
i to jest prawdziwe życie i problemy a nie bida i 500 na dziecko świat oszalał

Gość gość
Nie lajkujemy, po prostu ciagle znajomi udostepniaja takie rzeczy. Wiadomo, im wiecej udostepnien, tym wieksza szansa, ze ktos wspomoze finansowo leczenie... Ja mam 15 miesieczna corke i codziennie drze o jej zdrowie. Te posty na fb bardzo poteguja moj strach. Nie moge sie pogodzic z cierpieniem i umieraniem dzieci..

Gość gość
codziennie ktoś umiera. A niby życie dorosłego jest mniej ważne od życia dziecka? Niby dlaczego? A życie matki 5 dzieci od matki jedynaka? Ulegacie emocjonalnej presji. Niedawno zmarła mojej koleżanki znajoma na... błahą infekcję wirusową, która w końcu okazała się nie taka błaha.

Gość gość
to prawda, życie jest podłe, czasem się zastanawiam dlaczego czasem jest taki człowiek że będzie dostawał całe życie po d...pie a obok niego jest inny człowiek jak pączek w maśle, nic mu nie jest, wesolutki chodzi. bo czy można mieć większego pecha niż utrata bliskiej osoby, zdradzenie przez męża i do tego zapadnęcie na chorobę nieuleczalną typu stwardnienie rozsiane? dramat jakiś.... los jest podły

Gość gość
Przecież i tak wszyscy umrzemy, WSZYSCY, bez wyjatków

Gość gość
13:23 i to jest w tym wszystkim pocieszające, tez doszłam do tego samego wniosku

Gość gość
Ja w takich przypadkach zaczynam watpic w dobroc i dobra wole Boga... Syn mojej sasiadki ma bialaczke,ona modli sie o niego codziennie a stan sie pogarsza, z kolei moja tesciowa opowiada wszystkim ze wymodlila sobke wyjazd do sanatorium... Czyli Bog slucha tylko niektorych modlitw?!