Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hhalina90

Jaki samochód dla rodziny?

Polecane posty

Jaki samochód możecie polecić dla kilkuosobowej rodziny? - przede wszystkim musi być bezpieczny, oszczędny w eksploatacji, funkcjonalny i komfortowy.

Gość gość
Multipla.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Jaki minivan lub kombi. Dobre opinie słyszałam o Oplu Astra w wersji kombi i Citroenie C4 Picasso - sprawdź je sobie. Jakiś kilkuletni używany będzie chyba najbardziej odpowiedni - przed zakupem sprawdź jego historię (na http://www.europejskirejestrpojazdow.pl jest o tym jak to zrobić) i stan auta u jakiegoś dobrego mechanika.

Gość Tymoteusz1
Przede wszystkim taki, którym nie będzie strach jeździć. Jak czasem widzę samochody na naszych ulicach, to się zastanawiam nad tym, czy ludzie wiedzą, jak straszne mają opony. A przecież w miejscach takich jak http://opony-ekspert.pl/ można w dobrej cenie kupić nowe opony i móc w pełni bezpiecznie jeździć po każdej drodze. Ja szanuję swoje życie, więc dbam o to, czym jeżdżę.

Gość gość
najlepiej żeby był bezpieczny i pojemy. Szczególnie przy małych dzieciach bez torby ani rusz.

Gość gość
teraz im bardziej popularny samochod tym wiecej monet sobie za niego licza. takie mamy czasy. Tym bardziej jesli chodzi o wlasniee rodzinne. my wzielismy korando, elegancki, pojemny i dosc dobrze sie prowadzi mimo gabarytow ;) no i cenniki z nizszej polki...

Gość gość
Nasz wybór padł na Volvo XC90. Wychodzę z założenia, że duży samochód to bezpieczny samochód a te Volvo z pewnością spełnia te warunki. Dzięki interesującej ofercie finansowania nasze marzenie o posiadaniu takiego pojazdu stało się możliwe dzięki //intercar-opole.volvocars-partner.pl/. :)

Gość gość
oczywiście toyota! Dla rodziny to model rav4 zda egzamin. w salonie carolina toyota na włochach mają ten model z niezłej cenie bo mają teraz u siebie wyprzedaż rocznika 2017.

Gość slonwsrh
Polecam Mazdę CX-5 na samochód rodzinny, sam przesiadłem się na ten model gdy rodzinka się powiekszyła. Teraz jest nowszy model CX-5, który został mocno podrasowany, że tak powiem, ulepszony. Samochód jest mocny i ekonomiczny przy tym, radzi sobie w trasie jak i poza utartym szlakiem.

Gość gość
nawet w boze cialo spamujesz ty je/bany chu'ju z mazdy??!!

Gość gość
My z mężem XLV ssanga kupiliśmy. Początkowo tak średnio nastawiona byłam bo to dość duży samochód ;) Ale ostatecznie całkiem przyjemnie się prowadzi.

Gość gość
Jak dla rodziny to najlepiej w wersji kombi. Obczaj sobie na stronie salonu toyota carolina wola samochody - np. toyote avensis. Według mnie spoko samochód rodzinny:pakowny i bezawaryjny.

Gość Ryszard

Chcę zdecydować się na zakup nowego samochodu. Jaką markę moglibyście mi polecić? Mi, podobają się samochody marki BMW - ostatnio byłem w Bawarii Motors w Katowicach i znalazłem kilka ciekawych modeli. Czy macie BMW? Jak je oceniacie?

Też polecam tego dealera Intercar Opole. My kupiliśmy Volvo XC40 i jest fenomenalne. Bardzo komfortowe, funkcjonalne, z dużym bagażnikiem i przede wszystkim - bardzo bezpieczne.

Gość Gimka
Dnia 18.02.2016 o 13:44, hhalina90 napisał:

Jaki samochód możecie polecić dla kilkuosobowej rodziny? - przede wszystkim musi być bezpieczny, oszczędny w eksploatacji, funkcjonalny i komfortowy.

toyota corolla w wersji kombi będzie ok 🙂 jest własnie bezpieczny i tani w eksploatacji. No i zarówno nowy z salonu jak i używany to jest w przystępnej cenie. Zerknij sobie na ofertę w salonie carolina toyota wola. Umów się na jazdę próbną i wypróbujcie 🙂

Gość Burzyński

jak sie tak rozglądaliśmy po salonach za dużym autem dla rodziny też nasza uwagę przykuło BMW Gran Tourer. Bezpieczne, przestronne auto, jeszcze wersja z panoramicznym dachem robi wrażenie. My kupowaliśmy u nas w katowickim salonie ASO Bawaria Motors BMW na Roździeńskiego