Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK! Czyli Wałęsa był jednak Bolkiem! A mnie mama mówiła

Polecane posty

Gość gość

że media kłamią i że Wałęsę chcą ludzie zniszczyć!Całość naprawdę mocno wchodzi na psychikę, ale NATYCHMIAST nasuwa się kolejne niezwykle nurtujące pytanie, skoro Wałęsa był Bolkiem to kim jest Lolek? Nie zapominajmy, że ich było dwóch!

Gość gość
Kiedyś byłam dumna z Wałęsy. Teraz, nie do końca. Być może, jako młody był tym Bolkiem, nie wiem, ale nie to jest ważne, uważam. Owszem dużo lepiej byłoby, gdyby wszyscy wcześniej o tym wiedzieli i nikt nie miałby pretensji. Każdy w życiu popełnia błędy, zwłaszcza błędy młodości. Ważne jest, że zaprzestał i się odwrócił od tego, być może zrozumiał, że nie tędy droga, że to nie tak, jak chciał i wziął sprawy w swoje ręce i mamy wolność!

Gość gość
A Lolku nie słyszałam..... to może Tola jeszcze jest?!

Gość gość
Ja też popełniłam błąd w młodości, był to rok 1996, upiłam się i przespałam z ojcem mojej siostry. Okazało się, że to był mój tato :(

Gość gość
przeciez już tyle lat było to wiadome, nawet książka o tym powstała dlaczego dopiero teraz to wyszło oficjalnie na jaw ta teczka wypłyneła?! :o

Gość gość
Był taki kolarz utytułowany Lance Amstrong który długo po zakończeniu kariery zarzekał się, że to przenigdy nie tknął dopingu :o

Gość gość
Tak jak prawda o współpracy Wałęsy z SB wychodzi dopiero po 30 latach i cięzko jest w nią uwierzyć, tak samo będzie ze Smoleńskiem - dopiero za 30 lat wyjdą na jaw różne dziwne sprawki, ale w obu przypadkach, jest to zbyt duży okres, by ta prawda mogła zostać społecznie zaakceptowana. http://swiat-slow.pl

Gość gość
Przecież Smoleńsk jest oczywisty, Putin nakazał zestrzelenie samolotu, aby dać pstryczka w nos Polakom, oraz pokazać innym, że z nim nie ma żadnej dyskusji, albo będziesz postępować jak on chce, albo czeka cię śmierć. Za jego rządów 3/5 opozycjonistów zginęło a 1/5 skończyła w łagrze z wyrokami na 30 lat.

Gość gość
Wałęsa jest spoko, a Kiszczaków nie stać na pomnik przy tej wielkiej emeryturze? novidvor.pl/viewtopic.php?f=2&p=32705#p32705

Gość JEEEEBBAĆ KUMUCHÓW
komuniści je.....bani w du...pe płaczcie kres waszego czasu nadejdzie nie będzie spokoju.

Gość
A mi zawsze mama mówiła ze to na 100% prawda- i nie jest to dla mnie żaden szok:D:P

Gość gość
Jak chodzi o Smoleńsk to ja wierzę, że politycy PiS w tym pechowym samolocie zginęli w zamachu, a pozostali w katastrofie lotniczej.Nieboszczyk prezydent kazał lądować w niewłaściwym miejscu, bo nie chciał się spóźnić na imprezę katyńską. To bardzo bolesne i z przyjemnością dowiem się prawdy. Prawda bywa często zaskakująca i przykra, tak jak z tym Bolkiem:-(

Gość gość
Co do Smoleńska to uważam, że Putin akurat nie miał żadnego interesu w tym zamachu (jeżeli takowy był) i to jeszcze na swoim terytorium, jak już to ktoś inny!

Gość gość
No a ta Matka Boska w klapie marynarki pasuje?

Gość gość
oczywiście, że to nie jest żaden szok

Gość gość
pasuje - bezpieka kazała mu mamić w ten sposób dość prosty naród stawał się bardziej wiarygodny w oczach milionów zwykłych i prostych katolików