Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odeszłam, bo mnie nie doceniał

Polecane posty

Gość gość

Kocham, ale musiałam podjać bardzo trudną decyzję, ponieważ mój mężczyzna mnie nie doceniał. Ciągle ważniejsza była jakaś koleżanka, która ciągle miała cos do powiedzenia. Gdy chciała, żeby wyszedł z nią na piwo, on szedł, gdy potrzebowała pomocy, szedł, poszedł nawet na urodziny jej młodszej siostry, chociaż jego koleżanka nawet nie pomyślała, żeby zaprosić nas jako pare, chociaż doskonale wiedziała, że on nie jest singlem. Odeszłam od niego, ale on nawet nie skojarzył w czym problem. Powinnam mu to tłumaczyć czy zwyczajnie dać sobie spokój?

Gość gość
Wytłumacz. Może faktycznie taki ograniczony w tej kwestii że nie wiedział, iż robi źle... Może się nawróci, jak zrozumie. Nie zostawiaj tego bez słowa.

Gość gość
Może i jest tak jak napisal ktos nade mna ale wydaje mi sie ze raczej kazdy kto kocha dziala instynktownie i potrzeba docenienia partnera jest silna

Gość gość
Na pewno przyprawil ci z nia rogi

Gość gość
Skoro twój facet był taki uczynny dla koleżanki i był na każde jej skinienie, to dobrze że dałaś sobie spokój, bo on na 100% coś do niej czuje i nie jest to zwykła koleżanka, ani nawet przyjaciółka.

Gość gość
Wiesz co, przerabiałam to, na 99% to NIE jest tylko koleżanka.

Gość gość
Mysle ze sie nie zrozumieliscie. Po chopnie zrobilas. Moze wytlumacz mu to na spokojnie co jest na rzeczy. I wtedy wysluchaj jego on ciebie i wtedy podejmij decyzje rostania. Jesli nic to nie da. Odejdz. Trojkaty chyba nie lubisz ani dzielic sie czasem i facetem nawet swojego czasu. Kolezanka powinna sobie znajesc faceta lub kolezanke jesli jest jej nudno.

Gość gość
Jestem facetem i doskonale wiem, że takie zachowanie normalne nie jest, żaden... podkreślam żaden facet nie będzie aż tak uczynny dla przyjaciółki jeśli mu nie niej nie zależy i jeśli nie ma żadnych planów co do niej.