Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_skóra_i_kość

Wazektomia...

Polecane posty

Gość gość eliza
Najszybciej to czerwiec lipiec nie naciskam nie zaczepiam tematu zey niebylo ze dla mnie ta wazektomia niech maz sam podejmie decyzję z tego co mowil to to zrobi na wakacje zobaczymy niechce napierac bo boje sie ze jak cos bedzie ne tak czy cos zeby nie byl zly na mnie. Ale wydaje mi się ze to najlepsze rozwiązanie jest

@Eliza może podrzuć mu "przypadkiem" wątek na kafeterii, żeby sobie poczytał i poznał opinie innych :) Ale jak już o tym mówi, to zapewne zrobi kolejny krok i się zdecyduje. Ja nie żałuję ani jednej chwili. Teraz korzystam i jestem szczęśliwy :) Kupony zniżkowe są ważne bezterminowo, tak więc jeśli chcielibyście mniej zapłacić, daj znać to wyślę Tobie taki kupon. Mam ich kilka, mogę oddać Wam jeden, a nawet gdybyście się jednak nie zdecydowali, to nie musiałabyś mi go zwracać.

Ja właśnie wykonałem taki zabieg. Była to wspólna decyzja moja i zony. Jeszcze 8-12 tygodni i będziemy mogli się cieszyć swobodnym seksem. Zabieg wykonywałem w Krakowie u dra Siwika. Jak ktoś ma jakieś pytania mogę odpowiedzieć tyle ile będę umiał. Mam tez kupon obniżający wartość zabiegu o 200 zł, wiec jak coś to.... :) Mój mail: blazeinho@interia.pl