Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żur

Szybko Rodzina czy Lepiej Bawić się do 40 stki! i mieć wesołe życie jak

Polecane posty

Gość Żur

Mam 29 lat powoli młodość przemija. Jestem po studiach prawniczych, pracuję w banku. Na aplikację nie poszedłem bo wolałem korzystać z uroków życia. Prace mam więc nie robem nie jestem. Jestem dość atrakcyjny, Jak widzę 25 letnich tatusiów zmęczonych życiem to aż mi ich szkoda, po co się w to pchać ? w takim wieku? Z pracy w banku czy urzędu nie wyżywisz dziecka i żony, trzeba pracować fizycznie, albo za granicą, I weście takiego przeciętnego Ojca który ma 25 lat zamiast szalec w dyskotekach, ma żonę i dziecko. musi pracować cieżko żeby zapewnić byt rodzinie, trac***iękne lata życia. Ja widzę takich ojców to trochę mi ich szkoda widać że są zmęczeni życiem. Czy nie lepiej założyć rodzinę koło 40 stki kiedy ma się już jakiś majątek, pozycje zawód ? Kiedy człowiek wyszaleje się, i spokój a tak czuje że coś mu mija! Jaki model życia byście wybrali? Szybko rodzine założyć i ciężka praca zazwyczaj fizyczna, no bo gdzie można iść do dobrze płatnej pracy w wieku 25 lat czy beztroskie życie, koledzy wódka panienki do 40 stki!

Gość gość
Coraz więcej ludzi wybiera ten beztroski model życia i źle na tym wychodzi,. Weś pod uwagę że to że taki 25 letni tatuś z********a od świtu do nocy nie zginie mu. Kase odłoży, zainwestuje w mieszkanie, albo dziecko i to mu się zwróci. A taki co szaleje do 40 stki? roz******la pieniądze na uciechy życia i nic z tego potem nie ma

Gość gość
Jasne, że model szybko założyć rodzine lepsze. Trzeba myśleć o życiu a nie o imprezach i zabawach, Z kim założysz rodzine w wieku 40 lat? czego sie dorobicie?